Razno, Zanimljivo
HOROSKOPSKI ZNAK POSLE SEKSA
 
 
 


 
HOROSKOPSKI ZNAK POSLE SEKSA


Šta vaš horoskopski znak radi posle seksa?


Dok je za Ovnove seks poput lova, kod Bikova svi parametri moraju da budu zadovoljeni, a Blizanci i Vodolije ne robuju predrasudama. Otkrijte šta ko kaže nakon seksa...

Ovan: "Hajmo opet!"


Pripadnici ovog znaka imaju puno seksualne energije, a od partnera očekuju otvorenost prema eksperimentisanju i izdržljivosti. U seksu vole da dominiraju, a predigra im nije uvek nužna. Nakon prve runde, spremni su za drugu...

Bik: "Gladan sam, idemo nešto da pojedemo"

Pripadnici ovog znaka u seksu znaju šta žele i nije ih sramota to da pokažu. Neiskusni i plašljivi ljubavnici definitivno nisu za njih, mada će kod prvog seksa i oni biti malo suzdržani, ali tek toliko da vide sa kim "imaju posla". Vole da spajaju zadovoljstva, nakon seksa vrlo rade prelaze na hranu...

Blizanci: "Gde je daljinski?"

Pripadnici ovog znaka vešti su ljubavnici, a za njih dobar seks ne mora da bude nužno i rezultat ispunjavajuće veze. On im može biti posebno i uzbudljivo iskustvo sa nekim ko uopšte nije za njih. Skloni su raznim fetišima, pa i perverzijama. Nakon seksa biće opušteni, a omiljena razonoda im je TV.

Rak: "Koji je tvoj stav o braku?"

Pripadnici ovog znaka vrlo su senzualni ljubavnici koji u seksu vole puno dodira i predigru. Ako odnos dođe u seksualnu fazu, kod njih se obično javljaju dublje emocije, pa ih tada okupira pitanje da li i partner oseća to isto.

Lav: "Zar nisam super?"

Pripadnici ovog znaka često su pomalo divlji ljubavnici, a seks je za njih retko nežan i lagan. Uvek su spremni za akciju, a to čak vide i pitanjem časti jer sami sebe doživljavaju kao seks-životinje. Nakon vruće seanse, moraju da provere da li je njihov partner očaran njihovim veštinama.

Devica: "Idemo na tuširanje!"

Pripadnici ovog znaka su i u seksu perfekcionistički raspoloženi, pa žele dugu i uzbudljivu predigru, žestok seks i obavezno maženje posle odnosa. Ipak, nisu imuni na seksualne fantazije i perverzije koje im nikad ne biste pripisali. Nakon seksa sledi obavezno tuširanje.

Vaga: Meni je bilo odlično, a tebi?"

Pripadnici ovog znaka su pravi majstori u zavođenju, a u seksu imaju puno želja i fantazija za koje im treba dugo vremena da bi otkrili partneru. Predigra im je izuzetno bitna, a ako partner ne pokaže jednak entuzijazam, tj. ako im ne da dovoljno komplimenata, obavezno će proveriti da li je sve u redu.

Škorpija: "Hoćeš da te odvežem?"

Pripadnici ovog znaka seksu su posvećeni više nego bilo koji drugi znak Zodijaka, a njihov je znak gotovo postao sinonim za snažan libido. Najbitnije im je da seks nije rutinski, a da se njih pita stalno bi menjali lokacije i moguće radnje, kao i igrice koje obožavaju.

Strelac: "Ja ću zvati tebe..."

Pripadnici ovog znaka seks vide kao dobru zabavu i nezaobilazan začin životu, a iako su njegovi veliki obožavatelji, samo maženje će više povezivati s ljubavlju nego igrice u krevetu. Nisu sramežljivi, premda nisu ni toliko liberalni koliko sami misle, a smatra se kako prednjače po broju seksualnih partnera u odnosu na druge znakove.

Jarac: "Imaš vizitku, kako ćemo se naći?"

Pripadnici ovog znaka za mnoge su veliko iznenađenje u krevetu, gde pada njihova maska suzdržanosti i samokontrole. Vrlo su strastveni ljubavnici, ali pod uslovom da im je partner neko s kim su na istoj talasnoj dužini. I u krevetu često mogu da se razočaraju. Koliko god seks bio strastven, razgovor s Jarcem nakon njega baš i nije.

Vodolija: "A da probamo sad u krevetu?"

Kod pripadnika ovog znaka postoji značajna razlika u pristupu seksu - s obzirom na to da li je reč o onom na jednu noć ili sa partnerom kojeg vole. Uživaće i u jednom i u drugom, mada će znatno perverzniji biti sa stalnim partnerom.

Ribe: "Kako se ono zoveš?"

Koliko god ponekad deluju sramežljivo, pripadnici ovog znaka to definitivno nisu u krevetu. Kao ljubavnici su domišljati i daju sve od sebe da udovolje partneru, a isto očekuju zauzvrat. Nisu im strane strastvene afere u kojima ih ponese fizička privlačnost, pa mogu da završe sa nekim u krevetu i pre nego što ga bliže upoznaju.

 

   
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.