Razno, Zanimljivo
RAZNI RITUALI
 
 
 MAGIČNI RITUALI I ZAGOVORI ZA DOBIJANJE ILI UVEĆANJE NOVČANOG KAPITALA.

Svako od nas zna da novac nije glavna stvar u životu, ali bez njega ćemo teško ostvariti naše planove (studirati na fakultetu koji nam odgovara, putuvati tamo gde želimo, kupiti automobil o kom smo sanjali, osećati se u društvu stabilno, čak možemo dozvoliti sebi kupiti novu kvalitetnu odeću, kozmetiku ili pokloniti nešto lepo za svoje bliske i td).  Novca nikada nema dovoljno i ivuek nam nedostaje i kada studiramo, i kada radimo i kada živimo sami ili u porodoci. Svako od nas ima ambicije da ostvari svoju bajku u životu. Takođe imamo ambicije da živimo u novom sređanom stanu, kući, imamo dobar automobil, možemo ići na putovanje zajedno sa društvom ili sami na neko intersantno mesto, a čak možemo i da živimo u nekoj drugoj zemlji koja nam se sviđa i koja će biti najsigurnija za našu decu, da budemo zajedno sa onim koga volimo. Mnogi zaljubljeni stradali su od toga da je neki od njih morao ići u drugu zemlju da zaradi novac za budući život. Neko je bolestan i potrebno mu je da dobije kvalitetnu medicinsku pomoć, da ozdravi, i za to je takođe potreban novac. Gde da dobjemo dovoljnu količinu novca? Kako da poboljšamo svoje finansijsko stanje? Kako da nađemo posao koji nam osigurava budućnost? Neki se pitaju kako da dobiju veliki novac na lutriji ili u kladionici? Drugi postavljaju pitanje „Kako da nadjem novac na ulici ili da ga dobijem na poklon?“ Sve se to može desiti naravno i u našem životu. Ako ste na ovom sajtu to znaći da verujete u snagu magije i njen pozitivan uticaj na vaš život i finansijsko stanje. Ako stvarno želite da promeniti svoj život na bolje, ostvariti ono što ste sanjali, probajte jedan od rituala i zagovora na dobijanje ili uvećanje svog novčanog kapitala.
 
RITUAL ZA ISPUNJAVANJE ŽELJA


Za ostvarivanje ovog rituala potrebno Vam je: bela sveća, parče crnog hleba i so. Zapalite sveću. Na hleb naspite so levom rukom i zatim tri puta šapnite sledeći zagovor:
“I Ti hleb, i Ti so, ukusni i spokojni!
Napravite tako da Ja postanem (ili da mene… dalje recite ono što želite: novac, zdravlje, ljubav, uspeh i td).
Neka se ispuni ova moja želja u kratkom roku.

PAGARIJO!”

Posle nežureći pojedite hleb i dok jedete hljeb zamislite kako se Vaša želja ispunjava. Posle, kada pojedete hleb, protrljate dlan o dlan i popijte malo vode, nad kojoj ste isto prošaptali zagovor 12 puta: “I Ti voda, ukusna i spokojna. Hleb, so i voda neće nikada Vas izneveriti. PAGARIJO!”
Za kraj rituala ugasite sveću okrenuvši je vatrom u vodu. Kada ste ugasili sveću, popijte vodu do kraja.
Ovaj ritual najbolje je uraditi na izlasku sunca u subotu ili nedelju. Ostali dani u sedmici nisu podobni za ovaj ritual.

RITUAL ZA DOBIJANJE NOVCA


Za ostvarenje ovog rituala Vama je potrebno: sveća zelene boje, ulje, prašak od bosiljka. Napišite na sveću svoje ime i količinu novca, koju biste  hteli dobiti.
Podmažite sveću uljem i okrećite nju u prahu od basiljaka, šapućite:
“Novac dolazi, novac raste, novac nalazi put u moj novčanik”

RITUAL „NOVČANA TEGLA“


Za ostvarenje ovog rituala Vam je potrbno: list papira, olovka, tegla sa poklopcem, sedam metalnih novčanica, lovorov list.
Napišite koliko Vam je potrebno novca na papiru i položite papir u teglu. Uzmite u desnu ruku sedam novčanica i jednu po jednu spuštajte u teglu. Kada ste stavili novac u teglu zamislite kako se količina novca progresivno uvećava. Šapućite sledeću rečenicu:
„Dukati sjaje, dukati zvone,
njih je sve više i više u mojim rukma!
Dukate dobijam od svakoga, sa svake strane
čak i tamo odakle ga nečekam.
Moje bogatsvo se povećava, novac stalno raste.“
Napišite na lovorovom listu Vaše ime i staviti ga u istu teglu. Poklopite teglu i stavite na mesto gde je niko neće videti sem vas.
Svaki dan obavezno stavite u teglu po jednu ili dve novčanice, zamišljajući o tome kako novac dolazi iz potpuno neočekivanih izvora. Posle toga kada dobijete količinu novca koju ste poželeli, izvadite iz tegle papir i zakopajte ga u šumi ili u bašti. Možete i u saksiji sa cvećem.
 
RUMUNSKI RITUAL ZA DOBIJANJE ILI POVEĆANJE BOGATSVA


Stavite teglu ili čašu u mesto nedostupno za druge ljudie. Svaki dan staviti u nju po 3 metalna novčića. Kad ubacujete novac u teglu šapućite: „Duše novca iz davnina, dođi kod mene opet i povećaj moj kapital“. Ovo treba raditi 9 dana zaredom. Posle ovog rituala možete ponovljati jedan put sedmićno dok ne dobijete željenu količinu novca.
 
RITUAL ZA DOBIJANJE I POVEĆANJE BOGATSVA!
Za ostvarenje ovog rituala Vama će biti potreban novac koji ste Vi dobili iznenada: na lutriji ili u kladionici, našli na ulici, dobili kao neočekivan bonus na poslu ili kao poklon, neko Vam je vratio dug za koji ste već mislili da biti vraćen i td. Uzmite novčanicu najveće vrednosti, nađite Vaš stari novčanik, koji odavno niste koristili i stavite novčanicu u njega. Prvi dan novog meseca 7 puta šapnite na novčanik:
„ Kako psić, koji se izgubio i trazi svoju majku,
kao pas koji trazi svog gazdu,
kao mačak koji trazi svoju kuću i vraća se uvek na isto mesto,
tako novac koji je izgubljen, pozajmljen, neisplaćen našao je mene i vratio se kod mene danas, sutra i zauvek.

BIĆE TAKO KAKO SAM REKAO (REKLA)!“


Posle uzmite u ruku novčanicu i savijte nju na pola po dužini i pročitajte tekst ponovo. Posle još jednom savijte novčanicu na pola na kraću stranu i stavite u svoj novi novčanik odvojeno od drugih novčanica. Ovaj ritual treba raditi tri puta, po jednom mesečno, na pun mesec. Posle, kada završite celi ritual, možete potrošiti novčanicu koju ste odvojili. Suma koju ste potrošili uvek će se vraćati kod vas.
 
NOVAC KAO TALISMAN


Tražite na ulici metalni novac i kada ga pronađete, uzmite ga. Kada novčić podižete sa zemlje izgovorite: „Za sreću i uspeh“.
Sve novčanice koje ste pronašli stavite u čistu teglu. Kad je pun mesec izvadite iz tegle novac, zamotajte ga u čistu krpu, uzmite sa sobom i idite ujutro u crkvu( ili drugi verski objekat) na službu . Kada se vratite bacite novac u hodnik svoga stana ili kuće i tri dana nemojte ga pomerati i ne puštajte tuđe ljudi u stan ili kuću.

Posle toga uzmitr novačanicu i čuvajte je kao talisman u novčaniku ili nosite je u džepu. Ovaj novčani talisman doneće Vam novac za 15 do 30 dana, ako ste sve uradili kako je napisano.


 

   
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.