Razno, Zanimljivo
MLADEŽI KRIJU TAJNE 2. DEO
 
 
 Pozicija 15
Vi ste osoba koja voli promene. Uvek ste u pokretu i često redizajnirate ili renovirate vaš dom. Volite novine, da upoznajete nova okruženja i da putujete na nova mesta. Veoma ste nesrećni kada se zadržavate dugo na jednom mestu. Volite da putujete i avanturističkog ste duha. Imate oko za detalje.

Pozicija 16
Morate biti oprezni kada je reč o hrani i seksu. To su vaši najveći problemi. Sklonite se problemima sa kilažom i to vas čini depresivnim. Volite romantiku i skloni ste da u jednom trenutku imate više seksualnih partnera. Imajući u vidu to da ste moralna osoba, takve ljubavne i seksualne avanture će vam naneti grižu savesti što će uzrokovati dodatni stres u životu.

Pozicija 17
Veoma ste društvena osoba. Imate pojavu u društvu i veoma ste verbalno nadareni. Postoji mogućnost da ukaljate vaše dobro ime ukoliko ne budete skromni kada je reč o vašem životnom uspehu. Nemojte sebe hvaliti. Veoma ćete se loše osećate ukoliko vas ljudi odbace jer se pronalazite kroz druge ljude i društvo vam je od velikog značaja.

Pozicija 18
Vi ste osoba koja je uvek u pokretu. Ova pozicija ukazuje na česta duga putovanja. Morate biti veoma oprezni kada putujete jer vaš mladež na ovom položaju želi da ostanete kod kuće.

Pozicija 19
Imate mnogo sreće u novcu i imate puno dobrih prijatelja. Vaša slaba tačka je što potpadate pod uticajem suprotnog pola. Ovaj položaj mladeža vas može dovesti u neke problematnične situacije u životu.

Pozicija 20
Mladež na ovoj poziciji možete doneti veliku sreću ili veliku nesreću. Ovaj mladež može vam doneti ogromnu slavu ili neverovatnu nesreću. Veoma ste inteligentni i izražena vam je kreativnost. Vaše talente možete manifestovati na pozitivan ili negativan način. Imate pamćenje kao slon i ne opraštate sa lakoćom. Mladež na ovoj poziciji obeležava osobu koja će u istoriji biti zapisana kao dobra osoba ili kao tiranin.

Pozicija 21
Mladež na ovojoj poziciji označava uspeh i slavu u životu.

Pozicija 22
Sreća vas kroz život prati i sve vam ide kao po loju. Možete postati veoma slavni kroz sport ukoliko vam je to cilj. Osobe koje imaju mladež na kraju obrva su moćne i autoritativne. Mladež na ovoj poziciji jer veoma povoljan za direktore upravnih odbora ili direktore velikih preduzeća.

Pozicija 23
Imate veoma visok IQ. Veoma ste inteligentni u teorijskim i u praktičnom smislu. Veoma ste borbeni i vaš život će biti veoma ispunjen. Bićete aktivni do kraja života i vaša porodica i vaši prijatelji će biti uz vas do samog kraja.

Pozicija 24
Mladež na ovoj poziciji ukazuje na uspeh i slavu u ranijim godinama života. Savetuje vam se da taj uspeh iskoristite i obezbedite sebi život za budučnost jer osoba sa mladežom na ovoj poziciji dožite teškoće u kasnijim godinama života.


Pozicija 25
Osobe sa mladežom na osoj poziciji garantuje useh i sreću u životu ali obuzdajte se od preterivanja. Zadržite vaše tradicionalne stavove koji će vam osigurati sigurnu i srećnu budučnost.

 

 
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.