Razno, Zanimljivo
MLADEŽI KRIJU TAJNE
 
 
 


Kinezi veruju da mladeži na našem telu mogu da otkriju našu sudbinu u zavisnosti od boje, veličine i pozicije na telu. Otkrijte da li vam predstoji život ispunjen uspesima, život na putu, srećan brak, uspešna karijera ili poteškoće u poslu ili ljubavi.

LICE

Pozicija 1-3 Bili ste buntovnik u detinjstvu. Imate urođenu kreativnost i najbolje funkcionišete kada imate slobodu. Ukoliko imate mladež na ovim pozicijama, najviše uspeha imaćete kao preduzetnik, odnosno, da budete sam svoj gazda. Pratiće vas sreća ukoliko odlučite da pokrenete sopstveni biznis.

Pozicija 4 Veoma ste impulsivni, harizmatični i energični. Ali, postajete veoma zbunjeni kada se pred vama nalazi više opcija. Tvrdoglavi ste ali vas to dugo ne drži. Volite da čvrsto argumentujete vaše stavove. Mladež na ovoj poziciji ukazuje na to da ste veoma temperamentni.

Pozicija 5 Mladež iznad obrva znači da vas sreća pratiti kada je reč o novčanom uspehu, ali da biste postigli finansijski uspeh moraćete da radite mnogo više nego neki drugi ljudi. Novčano bogatstvo morate pažljivo da čuvate jer u vašem okruženju postoje ljudi koji će pokušati da vas izmanipulištu i otmu krvavo zarađeno bogatstvo. Ljudima koji imaju mladež na ovoj poziciji savetuje se da preterano ne veruju ljudima. Pratite vašu intuiciju i budite pažljivi. Nikada ne dozvolite drugim ljudima da kontrolišu vaše finansije.

Pozicija 6 Mladež na ovoj poziciji ukazuje na inteligenciju, krativnost i umetničke veštine. Vaš talenat za umetnost može vam dobeti bogatstvo, slavu i uspeh. Bogatstvo vam sleduje kada shvatite da bi trebalo da pratite šta vam srce govori i da odbacite konvencionalne načine razmišljanja. Uspeh vam sleduje samo ukoliko budete dovoljno hrabri.

Pozicija 7 Mladež ispod obrve ukazuje na svađe unutar šire porodice koje vam donose nemir i nesreću. Neslaganja u porodici će uticati na vašu energiju i vašu karijeru. Neophodno je da rešite sve probleme unutar porodice pre nego što žapočnete da napredujete u životu.

Pozicija 8 Ova pozicija nije pozitivna. Finansijska situacija će uvek biti problematična zbog vaše potrebe da trošite više nego što bi trebalo. Imate predispozicije da postanete kockar. Važno je da znate kada bi trebalo da stanete. Osobe sa mladežom na ovoj poziciji imaju tendenciju da flertuju kako sa suprotnim polom tako i sa osobama istog pola. Kontrolišite kako koristite vaš šar jer vas može uvući u probleme.

Pozicija 9 Ova pozicija ukazuje na seksualne probleme. Ovo je veoma loša pozicija za mladež i po verovanju bi ga trebalo ukloniti. Mladež na ovoj poziciji donosi veliki broj problema.

Pozicija 10 Mladež na ovoj poziciji donosi mnogo sreće kada je reč o porodici. Osobe sa mladežom na ovoj poziciji imaće mnogo dece. Vaša porodica vam pruža finansijku i emotivnu podržu. Emotivno ste veoma zadovoljna osoba.

Pozicija 11 Mladež na ovoj poziciji ukazuje na sklonost ka bolestima. Veruje se da bi mladež na ovoj poziciji trebalo ukloniti, naročito ako je velik i tamne boje.

Pozicija 12 Mladež na ovoj poziciji ukazuje na uspeh i uravnotežen život. Ova pozicija mladeža donosi bogatstvo, ali i slavu. Iako imate sklonosti da živite na visokoj lestvici, bićete veoma zadovoljni sa vašim porodičnim odnosima. Žene sa mladežom na ovom mestu su veoma lepe i pratiće ih sreća kroz život.

Pozicija 13 Deca će vam predstavljati brigu u životu. Niste ili nećete biti u dobrim odnosima sa vašom decom. Nemate mnogo opcija na raspolaganju osim da budete tolerantniji.

Pozicija 14 Mladež na ovoj poziciji ukazuje na osetljivost na hranu. Alergični ste na određenu hranu ili jednostavno jedete više nego što bi trebalo.

Uskoro nastavak. Šta vem donose mladeži na telu?

 

 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.