Razno, Zanimljivo
KINESKI HOROSKOP
 
 
 Pacov
Ako imate poteškoća u intimnoj vezi, prve dve nedelje avgusta su pravo vreme da ih razrešite inače će stalno iskrsavati iznova. Budite oprezni u poznanstvima pre nego što se dublje emocionalno ne investirate. Na profesionalnom planu, budite usredsređeni na svoj posao i to će biti glavni kvalitet koji će doći do izražaja u vreme mladog meseca.

Zec
Očekujte promene u važnim odnosima i potrudite se da sačuvate prirodnost čak i tamo gde nailazite na visok zid! Kako sačuvati otvoreno srce i otvoren um, to je pitanje koje morate da rešavate uvek iznova. To znači da bilo kakva iznenađenja treba dočekati kao nove mogućnosti, a na profesionalnom planu ne dozvolite da vas uzdrmaju izazovi. Nema prepreka ako ste vi stoprocentno posvećeni onom što radite.

Bivo
U ovom mesecu vas očekuje mnoštvo prilika koje zahtevaju kompromise, prilagođavanje, toleranciju. Radost vam donose prijatelji i to oni “za ceo život”, mada ni romantični odnosi neće biti turbulentni. Vreme mladog meseca je dobar trenutak za planiranje i istraživanje, a akcije ostavite za kasnije.

Zmaj
Ako ste partnera do sad uzimali “zdravo za gotovo”, avgust će vam doneti otrežnjenje. Bićete u prilici da vidite kako izgleda život bez sebičnosti, ali ako je iskoristite na pravi način, vaš romantični svet će biti značajno lepši. Na poslu budite oprezni jer je trenutak da usporite.

Koza
Dolazi povoljan period sa vrlo malo oblaka na vašem nebu! U karijeri se mogu desiti izvesne promene, naročito kad prođe mlad mesec ali ne dozvolite da bilo šta naruši vašu samouverenost. Jednostavno, zamislite sebe na mestu na kojem želite da budete u bliskoj budućnosti i hodajte, odlučno, ka njemu.

Majmun
Pratite znake, osluškujte upozorenja, primećujte sitne promene u važnim odnosima… svi ovi događaji traže od vas i različite reakcije, ali na testu će najviše biti vaše komunikativne sposobnosti. Na profesionalnom planu, očekujte probleme koji se mogu rešiti pažljivim i promišljenim nastupom. Ne dozvolite da se vuku “repovi”, razjasnite sve pre nego što krenete dalje.

Petao
Pred vama je mesec ispunjen trenucima snažne intuicije i dobrim idejama. Potrudite se da što više provodite vremena sa članovima porodice i bliskim ljudima, jer će ti trenuci ostati zauvek u uspomeni. Ako priželjkujete novi početak, sačekajte vreme mladog meseca.

Konj
Sinhroniciteti, sinhroniciteti! Za vas je avgust mesec ispunjen svetlom, sudbinskim “slučajnostima” i srećom. Na poslovnom planu, bilo bi idealno da sačekate vreme mladog meseca i tek onda stupite u akciju. Vi ste od onih koji najbolje funkcionišu kad imaju jasan cilj pa zato prvo dobro razmislite i osmislite plan ako se nađete u nekoj teškoj situaciji.

Zmija
Avgust vam donosi promene i sasvim nove planove, ali ako napravite dobar “plan bitke”, znajte da će vas energija mladog meseca ispuniti dovoljnim elanom da ih sve ostvarite. Moguća je, čak i velika promena sudbine – nešto zanimljivo i intrigantno se dešava a vi još toga niste svesni.

Pas
Nastupa mesec u kojem ćete najzad moći da otvorite priču o nečem što je za vas izuzetno važno. Iskrenost će biti baš ono što važne osobe očekuju od vas, i to posebno u doba punog meseca. Ako priželjkujete novu ljubav, oslonite se na svoje prijatelje jer ćete upravo u njihovom društvu imati najbolju podršku. Dani će vam biti ispunjeni sanjarenjem, ali ne zaboravite da i vi morate nešto da preduzmete!

Svinja
Vreme je da ostavite u prošlosti sve davne frustracije i razočarenja i krenete na putovanje u svetlu i zadovoljavajuću budućnost. Od mladog meseca nastupa 30 dana punih samopouzdanja, u kojem ćete biti u stanju da ostvarite sve ono u šta se upustite. Međutim, ako nemate jasno definisane ciljeve i niste sigurni kuda idete, budite sigurni da nećete doći na mesto koje zapravo želite.

Tigar
Vaša duša peva ovog meseca. Najvažniji odnos u vašem životu ulazi u razdoblje mira i harmonije, a ako još niste sreli svoju srodnu dušu, očekujte da upoznate nekog zaista posebnog. Sanjajte o svojim ciljevima i znajte da će vas poverenje u sopstvene moći osnažiti toliko da ćete zaista preuzeti kontrolu nad svojim životom.


 

   
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.