Razno, Zanimljivo
JELENA GOLUBOVIĆ SKINULA CRNU MAGIJU
 
 
 


GOLUBOVIĆEVA SMATRA DA JE NEKO UREKAO I OMAĐIJAO

Jelena: Skinula sam crnu magiju!


Bivši farmer Čupo Kalač posle niza nesvakidašnjih situacija sa devojkom Jelenom Golubović shvatio je da njom vlada crna magija, zbog čega je odveo kod prababe da joj skida čini.


Oni za „Alo!“ pričaju šta se desilo kada je stogodišnja Rahima Adrović „salivala olovo“ nad rediteljkinom glavom i kako se njegova devojka oslobodila negativnih misli i ponašanja.
Rediteljka je svesna da se u poslednje vreme ponaša čudno i neprimereno, pa je spas potražila kod stogodišnje bake Rahime Adrović
 - U poslednje vreme se ne osećam dobro i ništa mi ne ide od ruke, dok se mojim bližnjima dešavaju različite neprijatnosti. Tako loš period mi traje od završetka rijalitija, kao da me je neko urekao i bacio crnu magiju na mene. Iako nosim zaštitne kristale očigledno me nisu sačuvali, zato me Čupo odveo kod njegove prabake koja zna to da otkloni - kaže Jelena i prepričava šta se posle toga dogodilo.
Peškirče preko glave...
- Ona mi je „izlila olovo“ koje je u tom trenutku prštalo kao da se puca iz pištolja. Onda sam tu noć prespavala sa olovom i čim sam ustala otišla sam i bacila ga u reku Lim izgovarajući: „Ne bacam olovo, već svoje strahove i patnje. Strahovi nizvodno, a Jelena uzvodno“. Tako mi je odagnala strah i negativnu energiju, ali nije želela da mi kaže ko me mađija da se ne bi širila mržnja - tvrdi Golubovićeva.
...pa onda bui, pai...
Čupo otkriva da njegova rođaka ima sto godina, osmoro dece i 250 bližnjih rasutih po svetu, među kojima je i on.
..a onda završnica „tretmana“
- Ona godinama saliva strah i skida čini, po tome je poznata u Crnoj Gori i svi dolaze kod nje kada imaju nekih problema. Jeleni će sada biti bolje- kaže Kalač.

 

 

   
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.