Razno, Zanimljivo
KAKO SPREČITI MAGIJSKE NAPADE
 
 
 


Description: SO

Ovi ezoterijski saveti pomoći će vam da se zaštitie od uroka i vradžbina
Da li ste nekad imali osećaj da ste najveći baksuz na svetu jer vam se stalno dešavaju pehovi? Verovatno ste pomislili da prolazite kroz loš period i sigurno vam nije palo na pamet da ste možda žrtva uroka ili opasnih čini ljubomornih osoba.
Mudri ljudi kažu da je bolje sprečiti nego lečiti: nemojte biti laka meta magijskih napada, naučite kako da se zaštitite.

Ojačajte energetski štit

Aura je polje bioelektriciteta koje okružuje sva živa bića i ukoliko je jaka, osoba je zaštićena od magijskih napada. Naime, magija je takođe energija, ali usmerena ka određenom cilju. Zagađenje iz okruženja, elektrosmog, stres i neki drugi faktori mogu da oštete auru tako da osoba postane laka meta magijskih napada, a da bi se to izbeglo, treba praktikovati meditativne tehnike koje mogu da ojačaju energetski štit.
Zamislite da udišete moćnu belo-zlatnu svetlost koja se uvlači u svaku poru vašeg tela. Sa izdahom se svetlost sve više širi, jača i postaje svetlija. Dok radite ovu vežbu, izgovarajte sledeću mantru: ”Moja aura je veoma moćna i štiti me sve vreme!”.

So


Ovaj mineral vekovima zauzima počasno mesto u mnogim magijskim obredima jer ima pročišćavajuća i zaštitna svojstva. Magovi tokom izvođenja pojedinih rituala obavezno prave oko sebe krug od soli kako bi neutralisali negativne sile. Međutim, da biste se zaštitili ne morate po ceo dan da sedite u krugu od soli, dovoljno je posuti malo ovog začina po uglovima kuće…
 

   
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.