Razno, Zanimljivo
ZAHVALNOST OTVARA VRATA BLAGOSTANJA
 
 
 


 
ZAHVALNOST OTVARA VRATA BLAGOSTANJA


Kada ste zahvalni na svemu što imate, emitujete određenu vibraciju kojom privlačite dobre stvari

U drevnim spisima čije je znanje vekovima čuvana tajna, namenjena samo odabranim, zapisano je da se u svakoj osobi postoji snažna sila koja ga povezuje sa univerzumom, a ključ koji je otvara jesu misli. Svaka misao stvara emociju, a samim tim i određenu vibraciju, koja kada se ”naštimuje” povezuje osobu s bogatstvom univerzuma i donosi joj sve ono što je oduvek želela.
Kada jednom postane svestan moćne sile u sebi, čovek više nikada neće morati da brine jer zna da će njegove želje ugledati svetlost dana. Jedan od osnovnih koraka za pokretanje tog moćnog potencijala jeste zahvalnost. Kada naučite da budete zahvalni, počećete da uživate u životu.

Moćna tehnika


Veoma je važno iskazati zadovoljstvo i beskrajnu zahvalnost prema univerzumu, bez obzira na to jeste li ili niste ostvarili vlastitu želju i u kakvoj ste trenutno situaciji. Moć zahvalnosti zaista je čarobna i treba je ispoljavati kada god ste u mogućnosti. Na taj način u život se privlače pozitivni događaji i ubrzava se proces ostvarenja želja. Kad ste zahvalni na onom što imate, koliko god to malo bilo, videćete kako će na neki čudesan način toga biti sve više.
Mnogima je teško da iskažu zahvalnost, pogotovo ako su u teškoj situaciji i jedva sastavljaju kraj s krajem. I tada treba biti zahvalan na rukama koje nas služe, nogama koje nas nose kud god je potrebno, srcu koje neprestano kuca, plućima što prenose kiseonik, očima što nam otkrivaju lepotu sveta, usnama što kazuju naše misli i osećanja.
Treba da budemo zahvalni na poslu koji imamo, kakav god da je, na krevetu na kojem spavamo, hrani koju jedemo. Svaka zahvalnost, makar i banalna, otvara nam vrata prosperiteta. Pokušajte da se zahvalite za nekoliko stvari, osetite zbog toga zadovoljstvo u srcu i zadržite taj osećaj bar 17 sekundi i ubrzo ćete se uveriti kako to funkcioniše jer će istog dana početi nešto lepo da vam se dešava…


 

   
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.