Razno, Zanimljivo
BELA MAGIJA - ČAROLIJE ZA USPEH U ŠKOLI I NA FAKULTETU
 
 
 


Description: http://zena.blic.rs/data/images/2009-08-27/2196_EMA_2337_iff.jpg?ver=1333820737
 
BELA MAGIJA - ČAROLIJE ZA USPEH U ŠKOLI I NA FAKULTETU


Da bi se postigli dobri rezultati u učenju, potrebno je imati jaku koncentraciju, solidno pamćenje, snažnu želju za napretkom i – malo sreće. Ezoteričari savetuju da se u tu svrhu iskoristi i moć magije

Svaki đak i student bar jednom tokom školovanja prolazi kroz manji ili veći krizni period, kada nije u stanju da se usredsredi niti da zapamti gradivo. Mnogo je i onih koji se obrazuju uz rad, pa opterećeni obavezama nisu u mogućnosti da se fokusiraju na učenje. U tom slučaju, od velike pomoći mogu biti mali rituali koji će pomoći da se reše problemi sa koncentracijom, ali i doneti sreću na ispitu.

Čudesna magična olovka


Ova pisaljka garantovano donosi uspeh bilo da je reč o školi, poslu ili potpisivanju dokumenata. Uzmite novu olovku i obmotajte oko nje vlas kose (ukoliko je prekratka, možete i da je zalepite selotejpom).
Potom je ostavite na prozor, direktno na sunce, i izgovorite bajalicu: ”Molim božanske sile da blagosiljaju moju olovku kako bi mi donela uspeh i blagostanje”. Olovku ostavite na suncu još sat vremena, a zatim skinite sa nje dlaku i odložite je na sigurno mesto. Magovi savetuju da se ova olovka obavezno koristi u ritualima koji zahtevaju ispisivanje želja na ceduljici.

Čini za dobre rezultate na testu


Pre testiranja izgovorite u sebi sledeću bajalicu: ”Pozivam vetar, vodu, zemlju i vazduh da mi pomognu, da mi poboljšaju koncentraciju i razbistre misli da bih sa velikim uspehom uradio/la ovaj test… 

   
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.