Razno, Zanimljivo
MOĆNI RITUALI ZA PLODNOST
 
 
 


 
MOĆNI RITUALI ZA PLODNOSTBundeva, biseri, biber i papričica mogu vam pomoći u ostvarenju velikog cilja – da postanete roditelj

Sve više parova suočava se s problemom bračnog steriliteta, uprkos tome što nemaju nikakvih problema s reproduktivnim organima. Veruje se da prevelika želja na neki način sputava začeće: pritisak okoline, zabrinutost i stres stvaraju začarani krug iz koga je teško izaći. U takvim slučajevima mogu da pomognu čini bele magije. Kada pokrenete stvari na duhovnom planu, problem će se rešiti i na materijalnom nivou.

Bundeva i karneol


Nabavite malu svežu bundevu, nikako sušenu, i ogrlicu ili narukvicu od karneola, koji su drevni narodi smatrali kamenom života zbog njegove naranždastosmeđe boje, koja je presijavajući se na suncu podsećala na krv. Veruje se da je karneol pun životne energije i vitalnosti, da pobeđuje frigidnost i impotenciju, i podstiče plodnost.
Pre početka rituala, narukvicu ili ogrlicu od karneola ostaviti da odstoji na suncu jedan dan, a bundevu odložiti ispod kreveta. Uveče staviti ogrlicu da prenoći na bundevi. Ujutro, odmah po ustajanju, bundevom protrljati stomak i zamišljati da se povećava i da u njemu raste beba. Staviti bundevu ispod kreveta, a ogrlicu ili narukvicu nositi tokom celog dana. Ritual se izvodi tri meseca, nakon čega se bundeva ostavlja u bašti ili parku, bitno je da bude negde u prirodi.

Pun mesec u vodenim znacima

Ovo je moćna čarolija za koju je veoma važno da se poštuju osnovna pravila: izvodi se kada je pun mesec u vodenom znaku (Rak, Škorpija i Ribe)… 

   
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.