Razno, Zanimljivo
KAKVI SU RODJENI IZMEDJU 2 ZNAKA
 
 
 


Description: http://www.24sata.rs/resources/img/03-05-2014/single_horizontal/1261810-horoskop.jpg
 
KAKVI SU RODJENI IZMEDJU 2 ZNAKA

Osoba rođena na kraju nekog znaka ima više karakteristika sledećeg?

Ovo je relativno tačno. Praksa pokazuje da osobe na početku znaka imaju više karakteristika tog znaka, naročito ako je Merkur (stanje svesti) u znaku u kom je Sunce. Što je Merkur bliži Suncu to osoba pokazuje više karakteristika znaka. Kada je osoba rođena na prelasku između dva znaka ima karakteristike i jednog i drugog i uglavnom veoma je talentovana jer tada ima karakteristike planeta koje su vladaoci oba znaka.

Rođeni na prelasku između Ovna i Bika 19. - 21. aprila - veoma su uporni, šarmantni, strastveni, zanimljivi, imaju karakteristike nekoga ko je pod uticajem Sunca, Marsa, Plutona i Venere (erotski naboj).
 
Rođeni između Bika i Blizanaca ( 22. - 23. maja) pod uticajem su Sunca, Merkura i Venere zbog čega su pričljivi, duhoviti, mladoliki, simpatični, inteligentni, sposobni za biznis.
 
Rođeni između Blizanaca i Raka ( 21. - 22. jun) pod uticajem su Sunca, Meseca i Merkura i veoma su sposobni za biznis, plemenite osobe koje imaju mnogo prijatelja, uvek se nalaze na usluzi rođacima, imaju paralelne izvore prihoda.

Rođeni između Raka i Lava ( 22. - 23. jul) su osobe ekstrema jer su pod uticajem Sunca i Meseca. Veliki senzibilci, romantični, uspešni, plemeniti, imaju dominantne roditelje za koje su veoma vezani.
 
Rođeni između Lava i Device ( 22. - 24. avgust) pod uticajem su Sunca i Merkura imaju oštar dar zapažanja, sposobni za biznis, za pisanje, lako se snalaze u svakoj situaciji, vole da putuju.
 
Rođeni između Device i Vage ( 22. - 24. septembar) pod uticajem su Sunca, Merkura i Venere. Trude se da uvek sačuvaju prisebnost duha, pravedni su, šarmantni, kreativni i talentovani. Uspeh postižu u zanimanjima koje zahtevaju da imaju dobre reflekse.
 
Rođeni između Vage i Škorpije ( 21. - 23. oktobra) pod uticajem su Sunca, Venere i Plutona. Veoma zahtevni, pomalo diktatorski nastrojeni, znaju šta hoće, isključivi, sjajni prijatelji, opasni kao neprijatelji.
 
Rođeni između Škorpije i Strelca (19. - 22. novembra) pod uticajem su Sunca, Marsa, Plutona, Jupitera. Grandomanski apetiti, imaju velike ideje, plemeniti, sposobni da zarade, gradnomani, često u vezi sa osobama koje su na "ivici" zakona. Senzualni i neverni.

Rođeni između Strelca i Jarca ( 21. - 22. decembra) pod uticajem su Sunca, Jupitera, Neptuna i Saturna i Urana. Diktatori, dobri organizatori, ambiciozni, često nerealni, uzdržani.

Rođeni između Jarca i Vodolije (19. - 20. januara) pod uticajem su Sunca, Saturna i Urana. Prijateljski nastrojeni, ambicozni, sposobni, dobri organizatori, nepredvidvi.

Rođeni između Vodolije i Riba ( 18. - 20. februara) pod uticajem Sunca, Urana, Saturna, Neptuna, Jupitera. Nerealni, neorganizovani, haotični, kreativni, snalažljivi. 

   
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.