Razno, Zanimljivo
KAKO VRATITI BIVŠU LJUBAV?
 
 
 


Description: ljubav Ljubav je jedna od najjačih energija: stvara neverovatan osećaj sreće, radosti, užitka, ali donosi i nepodnošljiv bol. Kada osoba ne može da se izbori sa osećanjima i odbija da prihvati realnost, rađa se potreba za ljubavnom magijom. Oslanjajući se na najbolje tradicije Istoka i Zapada, otkrivamo vam na koji način možete poboljšati svoj ljubavni život.

Reč je o belomagijskim ritualima, koji se oslanjaju na pomoć blagonaklonih viših sila, ali nikada ne smete smetnuti s uma važnu činjenicu: ova magija ne sme služiti za manipulisanje drugim osobama i urodiće plodom samo u slučaju da bivša ljubav još uvek gaji emocije prema vama. Ljubavna magija nije skup proizvoljnih, bizarnih postupaka, već logičan niz simboličkih radnji, sistem u kojem ništa nije slučajno – ni vreme, ni mesto, ni postupci, ni sredstva.

Drevna tradicija


Spisi s receptima ljubavne magije datiraju iz drevnih vremena – antičke Grčke, Egipta, Judeje…

Pritom, među arheološkim iskopinama iz tog doba pronađeni su talismani i ritualna oruđa, koji su se koristili prilikom bacanja ljubavnih čini. Ovu vrstu magije uglavnom su praktikovale žene jer su muškarci imali slobodu da rade šta žele, pa i da se zaljube u drugu i napuste zakonitu suprugu koja je tako gubila status i materijalnu sigurnost.
Stoga su se pripadnice slabijeg pola dovijale na razne načine kako bi zadržale svoje muškarce a nije im bilo strano ni bacanje vradžbina.
Delovala ili ne, magija je bila svojsevrsna terapija: nakon rituala, žena je bila uverena da drži konce u rukama i da je suprug neće prevariti, što joj je pružalo samopouzdanje i donosilo mir…


 

   
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.