Razno, Zanimljivo
SUPRUŽNIK U HOROSKOPU
 
 
 


 
SUPRUŽNIK U HOROSKOPU

U horoskopu vladar 7. kuće predstavlja supružnika i prema njegovoj poziciji u kućama, on pokazuje kakvog supružnika ćemo imati i da li će naš odnos biti srećan i nesrećan. Ukoliko se vladar 7. kuće nalazi u 1. kući ili na Ascendentu to nagoveštava da se osoba može preko poslovnog partnerstva sresti sa budućim supružnikom. Ova pozicija donosi veliki osećaj ispunjenja.

- Ako je vladar 7.kuće u 2. kući  osoba će imati novčani dobitak kroz brak, a partner će biti dobro orijentisan prema porodici.

- Ukoliko je vladar 7. kuće u 3. kući, osoba može ući u brak sa osobom koja ima visoko akademsko obrazovanje i jake verske poglede na svet.

- Kada je vladar 7. kuće u 4. kući, to ukazuje da će osoba dobiti mnogo udobnosti kroz supružnika.

- Kada je vladar 7. kuće u 4.kući  osoba može steći bogatstvo kroz supružnika. Ova pozicija vladara takođe donosi romantičan bračni život sa puno ljubavi.

- Kada je vladar 7.kuće u 5.kući to nagoveštava da jedan od partnera tokom braka može imati bračne afere, pa ova pozicija nije najpovoljnija za supružničku sreću. 

- Kada je vladar 7. kuće u 6.kući to nije dobra pozicija, jer će bračni život biti nesrećan zbog mnogih razloga. Tada partner može tokom braka da se razboli, da bude svadljiv ili konfliktan.

- Ukoliko je vladar 7.kuće u  7.kući, odnosno u svom sedištu, to je veoma dobra pozicija, koja donosi dobre diplomatske kvalitete, sreću, kompromise i odanog supruga.

-Kada je vladar 7.kuće u 8.kući to nagoveštava da će osoba steći bogatstvo kroz supružnika. Suprug će imati snažan interes za okultno i dobiti novac kroz izvore poput nasledstva ili lutrije.

-Ukoliko je vladar 7.kuće u 9.kući partner će biti velika podrške i pomoć u ispunjavanju dužnosti supružnika. Suprug može biti stranac ili iz drugačije kulture ili vere.

- Kada je vladar 7.kuće u 10.kući osoba će imati korist u karijeri od supružnika. Takođe, ova pozicija donosi supružnika koji je brižan i pun ljubavi.

- Kada je vladar 7.kuće u 11.kući osoba može dobiti bogatog bračnog druga i steći bogatstvo u braku, ali taj novac može doći kroz špekulativna poslovanja.

- Ukoliko je vladar 7.polja u 12.polju to nije dobra pozicija za brak, jer partner neće imati dobre navike i živeće u svom svetu. Ovo je takođe pokazatelj da partner može biti duhovne prirode i može biti druge vere ili nacionalnosti.


 

   
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.