Razno, Zanimljivo

ODABERITE KRUG I SAZNAJTE ŠTA VAM NEDOSTAJE U ŽIVOTU!

 
 
 Ovnovi će u aprilu ostati BEZ DINARA, a Vage očekuje jedno NEPRIJATNO iznenađenje!


OVAN

Moraćete nešto konkretno da uradite povodom finansija kako ne biste ostali bez dinara. Dajte sve od sebe i budite optimistični, sve će vam lakše ići.

BIK
Pazite da ne trošite previše jer suviše dobro zvuči davati novac na sve ono što drugi inače ne mogu da priušte. Zato raspolažite parama racionalno.

BLIZANCI
Poželećete da nešto poboljšate u vezi, ali nemojte biti brzopleti, već lagano pokažite šta osećate.

RAK
Neće svako razumeti vaše planove, ali vi znate šta treba činiti. Zato fino svima stavite do znanja da ćete ostvariti ono što ste zamislili.
  LAV
Ne budite grubi prema nekome ko želi da vas posavetuje oko zdravlja ili posla. Iako ste možda nervozni, nema razloga za loš odnos prema drugima.
 
DEVICA
Ako planirate na put, ne zaboravite obaveze na novom poslu. Ne treba ni sasvim da se žrtvujete, ali pripazite jer ne možete biti u isto vreme na dva mesta.

VAGA
Poslušajte blisku osobu kad vam kaže da vam je veza upala u kolotečinu, možda je u pravu. Zato dajte sve od sebe da ponovo raspalite žar sa voljenom osobom, jer vas u suprotnom očekuje raskid.
  ŠKORPIJA
Trudite se da ne planete na svaku sitnicu i ne dozvolite da vam se drugi mešaju u vezu. Kratko razdvajanje prijaće i vama i partneru.

STRELAC
Uobičajene obaveze teže su vam nego inače. Gledajte zato da sve radite smireno i metodično. Nikako ne činite ništa na prvu loptu.
 
JARAC
Okolina će podržati nešto što radite, pa ne treba da zaboravite da vi imate sposobnost organizacije kao retko ko.
 
VODOLIJA
Vratite se starim planovima od kojih ste odustali kako biste poboljšali porodični život, ali sada pripazite da imate dovoljno vremena i sredstava da sve uradite kako treba.
 
RIBE
Moraćete mnogo da se potrudite na finansijskom i poslovnom planu, ali ne gledajte samo ono loše u svemu oko sebe. Sve će se rešiti lakše ako ne preuveličavate problem.

 

 

 
 
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.