Razno, Zanimljivo

KARAKTER HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

 
 
 Blizanac najveća tračara, Škorpija prvak u ljubomori, a Jarcu je posao važniji od mira u svetu.

Deo karaktera, kažu astrolozi, u mnogome određuje raspored nebeskih tela u trenutku rođenja. Ovo su glavne crte svakog znaka.


OVAN


Na glasu je kao sebičan, gleda na sve iz vlastite perspektive.

Iako nije osoba koja lako sklapa kompromise to mu ne smeta da bude zahtevan prema bližnjima, očekujući od njih da ispune sve njegove potrebe.

BIK

Najveća stipsa. Novac mu je važniji od ljubavi. Lenj, inertan, teško ga je nagovoriti na promenu. Najbolje se oseća u ležećem položaju ispred televizora. U ovom znaku rođeno je mnogo diktatora i autokrata.

BLIZANCI

On silno uživa u tračarenju. Sve mora da zna o svakome, nije pametno da mu se poveravate. Često menja i svoje stavove, pa je teško ustanoviti šta zaista misli i želi.


RAK

Ćudljiv je, zatvoren, zavisi od tuđe pažnje kao da mu od toga zavisi život. Rasplakaće ga sitnice, a zbog svoje preosetljivosti vidi problem i tamo gde ga nema.

LAV

On je najlepši, najbolji i najpametniji. Ako slučajno mislite da nije tako, sigurno s vama nešto nije u redu – tako će misliti Lav.

Ima dvostruke standarde- šta važi za njega, ne važi i za druge.

DEVICA

Večito nezadovoljna, uvek joj neko ide na živce. Devica je najveći perfekcionista i kritičar u Zodijaku. Trudi se da u svom životu održi red, a neprestano se žali na nered. I naravno, nije nikad ona kriva za sve što joj se događa…

VAGA

Ne ume da ima čvrst stav. Ona bi najradije uvek bila neutraln.

Njena glad za potvrdom drugih ide tako daleko da je spremna da odustane od sebe, da glumi, pretvara se, sve kako bi na okolinu ostavila što bolji utisak.

 
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.