Razno, Zanimljivo
LJUBAVNI HOROSKOP ZA MART 2017.
 
 
 Otkrijte šta su vam zvezde predvidele na polju ljubavi za 2017. godinu

Ovan
Mart je tako mesec ljubavi za tebe! Imaćeš priliku da ostvariš sva svoja romantična maštanja, a bez obzira na to da li si u vezi ili ne, sigurno ćeš uživati jer ti predstoje prelepi dani. Ljubav vreba iza svakog ćoška, samo treba da je uočiš i prepustiš joj se. Očekuje te mnogo lepih trenutaka i romantičnih iznenađenja, ali ipak ćeš morati malo da pripaziš da nalet tvoje enrgije ne “sprži” ljude oko tebe.

Ovan
Mart je tako mesec ljubavi za tebe! Imaćeš priliku da ostvariš sva svoja romantična maštanja, a bez obzira na to da li si u vezi ili ne, sigurno ćeš uživati jer ti predstoje prelepi dani. Ljubav vreba iza svakog ćoška, samo treba da je uočiš i prepustiš joj se. Očekuje te mnogo lepih trenutaka i romantičnih iznenađenja, ali ipak ćeš morati malo da pripaziš da nalet tvoje enrgije ne “sprži” ljude oko tebe.
Bik
Predstojeće proleće pozitivno utiče i na tebe. Bićeš zaljubljena u sve što te okružuje, a tvoje dobro raspoloženje će biti prosto zarazno. Bićeš spremna za romantične ljubavi, ali i avanture, a odlučila si da ovog meseca samo slušaš svoje srce. Intenzivno tragaš za svojom srodnom dušom, a prilika zaista ima koliko hoćeš. Ukoliko si u vezi, možda ćeš se odlučiti na neki veći, bitniji korak.
Blizanci
Nažalost, ljubav za tebe neće biti baš sjajna ovog meseca ali – preživećeš. Ništa posebno se neće ni promeniti na ovom polju tokom marta, ali to ne znači da već u aprilu neće biti bolje. U vezi će sve biti po starom, ali ako želiš nešto da menjaš, imaš svu slobodu da to uradiš. Ako nisi u vezi, uživaj još malo u svom singl statusu, izlazi, druži se i zabavljaj.
Rak
Mart će za tebe biti prilično turbulentan mesec, ali to ne mora da znači ništa loše. Strasti će biti naglašene, a varnice će leteti na sve strane, samo što bi trebalo da povedeš računa o tome da ovakvo raspoloženje iskoristiš za uživanje sa partnerom, a ne za rasprave zbog stvari koje nisu bitne. Potpuno uživanje u romantičnim trenucima te očekuje krajem meseca, a ni slobodnim pripadnicama ovog znaka neće biti tako loše – ljubav je u vazduhu, baš kao i bezazleni flert.
Lav
Ovog meseca ćeš sigurno uživati u ljubavi, a čak i ako si slobodna, to se lako može promeniti već u prvoj nedelji marta. Bićeš dobro raspoložena, spremna za romantične trenutke i slatka iznenađenja. Iako ti se sve čini lepo i slatko, što naravno i jeste, ipak vodi računa da se ne zaneseš, moraćeš sa partnerom da uspostavljaš kompromise jer neće uvek moći da bude po tvom. Malo fleksibilnosti i razumevanja i neće biti nikakvih rasprava i problema.
Devica
Za tebe se u martu sve vrti oko ljubavi! I ne samo to da ćeš biti zaljubljena i opijena, već ćeš se zabavljati kao nikada do sada i nećeš propuštati nijednu priliku za izlazak i dobar provod. Samo pazi da ne preteraš sa pićem pa da se posle kaješ zbog nekih poljubaca! Šalu na stranu, ovog meseca ćeš voditi računa o tome što osećaš, bićeš prilično sebična, te je sasvim moguće da ćeš raskinuti vezu u kojoj si sada zarad neke druge ljubavi. Prilika za nove ljubavi će biti, a ti samo prati svoje srce i intuiciju.
Vaga
U martu ćeš biti prilično aktivna kada je ljubav u pitanju. Ukoliko si u vezi, trudićeš se da vam nikada ne bude dosadno, a mogući su čak i veliki planovi za unapređenje vašeg odnosa. Sa druge strane, ako si slobodna, lako ćeš uočiti priliku koju želiš i nećeš se ustručavati da nekome i sama priđeš. U ljubavi će se ovog meseca verovatno sve dešavati iznenada, ali ti si spremna da neko osvoji tvoje srce.
Škorpija
Ljubav je svuda oko tebe, draga Škorpijice! Ako si slobodna, samo ukoliko želiš, taj status možeš da promeniš ovog meseca, a ako ne želiš da se vezuješ, samo uživaj u flertu. Sa druge strane, ako si u vezi – varnice će leteti na sve strane! Želećeš da eksperimentišeš sa svojim partnerom te vas sigurno očekuje uzbudljiv i zanimljiv period. 
Strelac
Mart za tebe donosi pitanje stabilnosti postojećih odnosa. Vreme je da preispitaš svoja osećanja i odlučiš šta želiš od sebe, svog života i svoje veze. Ukoliko misliš da postoji neki problem, sa partnerom treba da razgovaraš o mogućem rešenju. Ukoliko je sve u redu i ti si srećna – samo nastavite da radite to što ste radili do sad i neće biti problema. Ako si slobodna, verovatno ti fali ljubav, ali ne želiš ništa da siliš već samo čekaš da se nešto desi.
Jarac
Ovog meseca ćeš biti prilično zbunjena kada je ljubav u pitanju. Nećeš biti baš sigurna šta želiš, bez obzira na to da li si u vezi ili ne. Svakako, ako ne vidiš rešenje, ne treba ni da ga izmišljaš. Ponekad je najpametnije delati spontano, pa kakav trenutak naiđe. Nemoj ništa da siliš već čekaj svojih pet minuta kada je u pitanju ljubav.
Vodolija
Ako si slobodna, velika je verovatnoća da ćeš napokon pronaći osobu koja će ti u potpunosti odgovarati. Zato, otvori četvore oči, ljubav je sigurno tu negde, čak i u svakodnevnim situacijama. Ukoliko si u vezi, predstoji ti preispitivanje prioriteta. Da li ostati u vezi ili se ipak boriti za slobodu? Ili je moguće pomiriti ta dva? To ćeš samo ti znati, zato, slušaj svoja osećanja, a sa partnerom iskreno razgovaraj.
Ribe
I tebe će ovog meseca mučiti ljubav. Ako si u dugoj vezi, nešto konkretno se mora desiti, a ako tvoj partner ne pominje ništa, možda bi trebalo da ti preuzmeš inicijativu. Svakako, napredak u odnosu se u jednom trenutku mora pokrenuti. Ako si slobodna, verovatno ćeš želeti da poradiš na tome te ćeš se “baciti” na traganje za srodnom dušom. Ali, ko traži, taj i nađe!

 

 

 
 
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.