Razno, Zanimljivo
DA LI STE SPREMNI? GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP!
 
 
 Otkrijte šta su vam zvezde predvidele na polju ljubavi za 2017. godinu

OVAN
Ovo je godina ljubavi za vas! Ako ste zadovoljni trenutnom vezom, ona će postati još snažnija i uzbudljivija. Bićete emotivniji nego inače, što će vam pomoći da lakše izrazite osećanja prema partneru.

Ako želite prinovu u porodici, ove godine vaša želja može da se ostvari. Više ćete se kretati pa ćete samim tim imati i više prilika da se upoznate sa nekim. Ako imate onaj dobar osećaj, ne oklevajte i krenite u akciju.

Uopšteno, ove godine ćete upoznati puno novih ljudi i sklopiti puno prijateljstava, a možda ćete biti spremni i za stupanje u bračne vode.

BIK
Ako tražite ljubav, onda je ovo vaša srećna godina! Ljubav će biti glavna tema tokom 2017. godine. Ako ste u vezi, situacija postaje ozbiljna. Povezanost s partnerom biće jača ili ćete isprobati nove stvari. Odlična je godina za trudnoću. Ako želite uspešniju vezu, tada morate više da pokazujete osećanja. Ako niste u vezi, onda je ovo prava godina da je započnete. Savetujemo da posetite mesta koja vas privlače i zanimaju, jer ćete tako upoznati osobu sličnih interesovanja.

BLIZANCI

Tokom 2017. možete da očekujete poboljšanja na polju odnosa s drugima. Ovo je povoljan period za ljubav, posebno ako niste u vezi. Ne tražite novu ljubav među prijateljima. Pre će se dogoditi ljubav s nekim koga ne poznajete. Nemojte da se bojite da iskoračite iz komforne zone. Izlazite na što više novih mesta. Ljubav na prvi pogled je ono što bi moglo da vam se dogodi. Vreme je za nove i uzbudljive stvari. Ako ste u vezi, očekujte neočekivano! Možda ćete biti nervozni zbog svih promena u vezi, ali sve te vodi ka boljem.

RAK

Uz povećanu intelektualnu i fizičku snagu bićete i strastveniji u ljubavi. Ako ste u vezi, tada se pripremite za najbolje, jer će se probuditi vatra strasti i volećete jedno drugo više nego ikada. Vrlo lako je moguće da ćete pristati na više susreta nego što bi to inače učinili. Pred vama je niz mogućnosti. Sve to vodi nečem predivnom i nemojte da se bojite da isprobate nove stvari. Upoznaćete osobe s kojima ćete naći zajedničke interese. Najlepši meseci za ljubav i romansu biće maj, oktobar i decembar.

LAV

Činiće vam se da se situacija odvija usporeno, ali ide na bolje. Ako ste vereni, mogli biste da se odlučite za ulazak u brak. Na jedan ili drugi način, u 2017. produbićete vaše odnose, jer ćete kroz ovu godinu naučiti nešto više i težiti tome da bolje upoznate partnera, pa i sebe. Krajem godine će vas privlačiti zabava, druženje s prijateljima i izlasci. Ko zna, možda će odnos s jednim prijateljem postati dublji i pretvoriti se u nešto zaista posebno. Veliko otvaranje u maju – prostora, energije, života!

DEVICA

Ove godine bićete spremniji za ulazak u novu vezu. Može da se radi o prijateljskoj ili ljubavnoj vezi. Ako ste u vezi, stvari ćete videti ozbiljnije i osećaji će biti intenzivniji. Uopšteno, sve može da vam se čini drugačije. Hoće li promene biti nabolje ili nagore, sve zavisi od toga kako ćete se nositi s njima. Stariji parovi će želeti da isprobaju nešto novo. Može da se radi o selidbi, pronalasku novog posla ili odlasku na odmor. April 2017. godine je vreme da konačno izgovorite ono pravo - volim te!

VAGA

Ako ste sami, onda je ovo vaša godina u kojoj ćete pronaći pravu ljubav! Imaćete više samopouzdanja što će vam pomoći pri flertu s nekim ko vas privlači. Ako ste prekinuli vezu, vreme je da krenete dalje. Za one koji su u vezi savetujemo da se potrude i ostvare ravnotežu u odnosu. Nemojte da sumnjate u partnera, jer će i on tada sumnjati u vas. Idealni meseci za ljubavni život biće juli, oktobar i decembar.

ŠKORPIJA

Budite otvoreniji i manje tajanstveni, jer to će vam pomoći pri sklapanju novih prijateljstva i pronalasku partnera. Ako ste u vezi, pokušajte da budete otvoreniji s partnerom. Tada su veći izgledi da se ostvare kompromisi. Potrudite se da partneru objasnite potrebe i želje. Isto tako, slušajte partnera kada govori kako biste mogli bolje da razumete njegove ili njene potrebe i želje. Razgovarajte o svemu otvoreno. Sve će biti i više nego dobro ako ostvarite ravnotežu. Ljubavni izazovi dolaze u augustu! Budite oprezni, upitajte sebe više puta – da li je to ono pravo? Obuzeće vas snažna osećanja i želja za romantičnom ljubavi.

STRELAC

Uz jaku mentalnu snagu dolaze i snažna osećanja. Dok će donošenje profesionalnih odluka biti teško, odluke vezane za ljubavni život donosićete puno lakše. Sledite svoje srce! Ako ste sami, tada je ovo vaše vreme za preduzimanje akcije. Budite spontani! Ne razmišljajte o prošlosti, koncentrišite se na sadašnji trenutak i dajte sve od sebe da vam bude bolje. Razmišljaćete i o prinovi. Kada je reč o prijateljskim odnosima, budite iskreni. Nemojte da se trudite da ostavite snažan utisak na osobe do kojih vam nije stalo. Budite iskreni prema sebi i prema prijateljima i veći su izgledi da se prijateljski odnosi učvrste. Budite oprezni: u martu se ispunjavaju vaše najdublje ljubavne želje – pa pripazite šta želite!

JARAC

Ako ste u vezi, kroz 2017. nastaviće se mirna atmosfera. Savetujemo da prihvatite greške koje ste napravili. Priznajte i to da imate manje energije od partnera i potrudite se da ostvarite kompromis kako bi sve bilo dobro za oboje. Ako niste u vezi, moraćete da se  potrudite da uđete u novu. Ali, to znači da ćete morati da poradite i na sebi. Moraćete da pokažete iskrena osećanja ako želite da nađete partnera. Isto se odnosi i na sklapanje novih prijateljstva. Juni i juli su meseci kada možete da stanete na “ludi kamen”!

VODOLIJA

Ako ste u prijateljskoj ili ljubavnoj vezi, vaši osećaji postaće snažniji. Do sada ste bili spontani i opušteni, ali ove godine postaćete ozbiljniji u vezi. Družite se s osobama koje vole iste stvari kao i vi. Porodica će vam biti jako važna ove godine. Oni vam mogu pomoći pri odabiru i proceni da li je neko dobar za vas ili ne. Razmišljaćete i o prinovi. Sve dok znate šta tačno želite, uživat ćete u društvenom i ljubavnom životu. Mart će doneti prekretnicu – saznaćete da li su vaši romantični snovi zasnovani na mašti ili stvarnosti.

RIBE

Tokom 2017. godine bićete osetljiviji i otvoreno pokazivati osećaje, čak i prema novim osobama u vašem životu. Ako ste slobodni, već početkom godine naćićete novog partnera. Mogli biste imati više manjih, ali uzbudljivih avantura. Ako ste u vezi, vreme je za promene. Isprobajte s partnerom nove stvari kako biste probudili strasti. Romantično putovanje je dobra ideja. Nemojte ništa da propustite, potrudite se da uživate u svakom trenutku. Ovo je dobra godina i za planiranje trudnoće. Vaše emocije biće na testu u februaru i septembru – čuvajte se prevelikih očekivanja.

 

 
 
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.