Razno, Zanimljivo
OBAJANE NOVČANICE DONOSE BLAGO
 
 
 



Ukoliko želite sa budete blagosloveni i da nemate problema s finansijama – obavezno uradite ove rituale

U današnje vreme čovek koji želi da skupi određenu svotu novca ili da uštedi, mora da radi po deset i više sati dnevno, pa čak i dva posla. Takvi ljudi najčešće ostvaruju svoje ciljeva, ali su premoreni, nervozni, nedovoljno koncetrisani na posao i nemaju slobodnog vremena, pa i ne stižu da potroše zarađeni novac.

S druge strane, postavlja se pitanje je li novac vredan tolikog odricanja i može li neka kupljena stvar zaista odagnati tugu koja se uvukla u srce. Nije prirodno da robujemo novcu, jer on treba da radi za nas.

Kao i sve stvari u životu, i novac možemo privući određenim ritualima ili još jednostavnije – talismanima, tim čarobnim predmetima čiji je jednini zadatak da tok novca usmere ka nama. Otkrijte načine na koje to možete postići.

Kako se izvode rituali?

Pravilo je da se obajana novčanica čuva u posebnom pregratku nočanika, jer ne treba da se meša s ostalim novcem. Kako odabrati obajanu novčanicu? Bilo bi ideano da to uradite s novčićem ili novčanicom koje ste slučajno pronašli na putu. Takođe, smatra se da su ”srećne” kovanice s udubljenjima i novčanice s mrljama ili žvrljotinama od hemijske olovke koje ste dobili kao kusur.
Novac koji želite da koristite kao talisman, bez obzira vrstu monete, treba da bude na neki način neobičan. U fazi rastućeg meseca uzmite jednu novčanicu u ruke, okadite je iznad dima tamjana i recite…

 




 
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.