Razno, Zanimljivo
HOROSKOP OTKRIVA KAKVA STE ŽENA - MISTERIOZNA, FATALNA ILI EGZOTIČNA
 
 
 Venera u Ribama
otkriva ženu egzotične lepote, u Škorpiji misterioznu i fatalno privlačnu, dok osobe kojima je ova planeta u Strijelcu kasno ulaze u brak.
Venera u Ovnu
Smeli ste, energični, nezavisni i imate veliku želju za životom, a vaš ritam ne može svako da prati. Dobro kontrolišete emocije kako ne bi bili povređeni. Pomalo ste neukrotivi i samovoljni. Volite da se takmičite i odmeravate snagu s muškarcima. Vatreni ste, impulsivni i puni entuzijazma.
Niste zavisni od muškarca i ne prihvatate tradicionalnu ulogu žene u porodici, niti se pokoravate muškarcu. Ne podnosite pasivne partnere jer brzo gubite interesovanje za njih.
Vi morate biti prva i najbolja. Povremeno imate izlive besa i umete da budete jako grubi. Vi ste „žena ratnica", koja traži jakog muškarca, koji može da vas prati.

Venera u Biku
Vi ste jako lepa žena s oblinama, krupnh očiju, senzualnih usana i kovrdžave kose. Nosite lijep nakit i kvalitetnu garderobu. Emotivni ste, zavodljivi, stabilni i postojani.
Vi ste odana, pouzdana osoba. Kad volite dajete se u potpunosti. Konzervativni ste, hedonista, pa uživate u hrani posebnoslatkišima.
Lepo kuvate, volite muziku i umetnost, a često i lepo pevate. Jako ste posesivni i ljubomorni. Materijlna sigurnost je ponekad važnija od emocionalne potrebe.
Venera u Blizancima
Vi ste mladolika, djetinjasta, okretna, vitka, živahna i neuhvatljiva žena. Volite da flertujete i za vas je često ljubav igra na riječima i volite mlađe muškarce. U partneru tražite osobine brata.
Nestalni ste, šarmantni i bezbrižni. Ponekad se poigravate s osjećanjima drugih i dosta ste nestalni. Duhoviti ste pa pričom osvajate. Često imate dvije veze istovremeno. Nikako da se odlučite između dva, ponekad i tri muškarca. Možete da volite više njih istovremeno.
Zavodite svakom riječi, slatkorječivi ste i ne predajete se u potpunosti, i osjećanja vam se brzo mijenjaju. Dok se smješkate analizirate muškarca da uvidite njegove slabe tačke i uvijek ćete ga dobro procijeniti.
Venera u Raku
Za vas je ljubav sve i težite bezebjednoj i pravoj ljubavi. Želite partnera za cijeli život, koji će se brinuti o vama i djeci i imate jak majčinski nagon. Jako ste osjetljivi i lako vam je povrijediti osjećanja.
Kada osjećate da niste voljeni imate potrebu da seosamite i padate u depresiju. Više volite romantičnu večeru u kući nego u elitnom restoranu. Dobra ste domaćica i dobro kuhate.
Ženstveni ste i jako volite svoju djecu. Patrijarhalni ste i ne zanima vas puno karijera. Prema partneru se odnosite kao majka. Jako ste vezani za porodicu, djecu i majku.
Venera u Lavu
Vi ste uvijek u centru pažnje. Ponosna ste i vatrena žena, snažne volje i teatralnog ponašanja. Volite lusksuz i nosite skup nakit, posebno zlato.
Puno trošite i želite prestižne stvari, a ne tolerišete škrtost i sitničavost. U ljubavi ste zahtjevna, topla, velikodušna i imate jaku potrebu da se osjetite posebnom.
Nikad nećete izgubiti interesovanje za svog muškraca, a ni ljubav ukoliko imate njegovu pažnju. Osvajate očima. Tražite izuzetnu ljubav i nekoga na koga ćete biti ponosni i kome ćete se diviti. Često ulazite u veze s oženjenim muškarcima i ljudima na položaju. Ne trpite slabiće i manje inteligentne. Partnera dižete na pijadestal.
Ponos utiče na stabilnost odnosa, onaj ko vas prevari za vas više ne postoji, jer je zgazio vaš ponos. Romantični ste, volite da izlazite i da se zabavljate. Otvoreni ste i plemeniti. Važnija vam je pozicija od novca i imate potrebu daživite sa stilom.
Venera u Djevici
Niste klasična ljepotica i niste naročito ženstveni. Puno kritikujete, puno držite do urednosti i ne tolerišete nered. Skromni ste, stidljivi, nesigurni u sebe i diskretni. Želite odmah ozbiljnu vezu i u ljubavi ste uzdržani i osećanja su pod raciom.
Volite detalje, sitnice i skloni ste analizi. Imate problema oko sklapanja veza i emotivno ste nedostupni, a ljubav pokazujete tako što ste korisni drugima.
Emocije izražavate skromno i stidljivo. Kontrolišete partnera i kalkulišete u ljubavi. Teško se opuštate i predate zadovoljstvima. Patite odseksualnog tabua. Previše analizirate emocije i imate osjećaj nevoljenosti.
Venera u Vagi
Vi ste prava žena, elegantna i šarmatna. Blage naravi, nježna, srdačna i uvijek predusetljiva prema drugima. Posjedujete dobar ukus i sklonost ka umjetnosti. Vi ste žena sa lijepim manirima, ne volite vulgarnost, ni proste riječi.
Izbjegavate sukobe i mrzite loš ukus. Ljubazna ste i obzirna osoba. Koketna ste zavodnica i opsjednuti ste svojim izgledom. Nikad ne možete da budete bez partnera i lako se zaljubljubite. Ljubav vam je jako važna, tako da ste rijetko bez partnera.
Spremni ste i na kompromis u ljubavi. Niste posebno strasni i ljubav vam nije posebno neophodna da stupite u brak i često ljubav nalazite u braku. Imate potrebu za vezom zasnovanom na jednakosti i saradnji.
Venera u Škorpiji
Vi ste misteriozna, tajanstvena i fatalno privlačna žena, čak i kad niste privlačni posjedujete harizmu. S vama nema zezanja. Prihvate sve ili ništa, kad volite onda je to veoma intezivno i duboko.
Neustrašivi ste i kada ste ugroženi postajete jako posesivni i ljubomorni. Postajete osvetoljubivi kad ste izdani i prevareni. Zanimaju vas okultne vještine i proročki snovi.
U životu vam je važan seks i novac, posebno tuđi. Ne pričate mnogo o sebi, ali ste odličan detektiv, tako da lako saznate sve o osobi koja vam se dopadne. Ekstremni ste u toj svojoj ljubavi ili volite ili se svetite. Emocije su vam važne ali strast igra najveću ulogu.
Putem seksa znate da dobijete sve što poželite. Vešti ste da partnera u ljubavi potpuno podredite svojim zadovoljstvima, ali takođe znate da mu pružite takvu bujicu emocija i vatromet strasti da mu ni na kraj pameti ne pada da nešto pokuša da promeni u vašem odnosu.
Bez strasti se osjećate kao mrtvi. Upuštate se u jako strasne veze koje vas iscrpljuju. Odnos u ljubavi je između ljubavi i mržnje. Vaše finansije i intimnost obavijeni su velom tajne.
Venera u Strelcu
Vi ste idealista, optimista, otvoreni ste i spontani. Volite da idete razgolićeni po kući. Moralni ste i pošteni.Intelektualka, stalno negde putujete, učite i istražujete. Iskreni ste i bez predrasuda.
Religiozni ste i niste posesivni. Avanturističke ste prirode i nezavisna ste žena, koja voli slobodu i ne voli da je sputavaju. Uvijek ste za dobar provod,koketirate i otvoreni ste.
Ne volite dosadnu rutinu, kočnice ili pretjerano patetične emotivne scene. I veoma lako odlazite, čak ni ne patite, samo spakujete kofere kad osjetite da se gušite u nekom emotivnom odnosu. I uživate u svakom trenutku ljubavnog života, volite spontano i super se zabavljate.
U vezi tražite puno slobode i ne vežete se duboko za partnera, jer imate potrebu za promjenom. Teško se skrasite u jednoj vezi. Težite slobodnim ljubavnim vezama i kasno ulazite u brak.
Venera u Jarcu
Ovde vidimo potrebu, želju, žudnju za bezuslovnom ljubavlju, koja će trajati vječno, odnosno do kraja. Vi ste ozbiljna žena, koja je klasično obučena.
Vi ste konvencionalni, konzervativni, rezervisani, pristojni, strpljivi, odmereni i stabilni. Venera u Jarcu često nije lijepa, proračunata je, ambiciozna i lojalna. Nije vas lako zavesti.
Neke venere u Jarcu čvrsto se drže odnosa jer imaju osjećaj materijlane sigurnosti, dok druge i ulaze u odnose zarad toga. Volite zrelije i tamnopute osobe.
U ljubavi sve ide sporo i skloni ste dugim vezama. Hladna i ste i niste romantični. U brak ulazite zbog socijalnog statusa. Veoma ste dobri u skrivanju i kontrolisanju svojih osjećanja, jer mislite da će tako sakriti svoju ranjivost.
Venera u Vodoliji
Vi ste društvena žena, volite da se družite s prijateljima i da steokruženi ljudima. Ekcentričnog ste ponašanja i izgleda. Humani ste, nezavisni, prava „amazonka", nepredvidivi, liberalni, niste privrženi i bez predrasuda ste.
Ne marite za tuđe mišljenje, ne volite da se vezujete i da vas sputavaju. Ne volite pravila, provokativni ste, uživate u opuštenim i neobičnim odnosima. Kada muškarac pokuša da vas ograničava na bilo koji način, vi ćete se udaljiti od partnera, jer ste već krenuli ka nečemu novom i uzbudljivijem.
Vi ste drugačiji, znate da šokirate partnera s vremena na vrijeme, ali u tome je vaša čar. Niste ljubomorni, ni posesivni i sve se odvija na bazi drugarstva i slobodne volje.
Venera u Ribama
Vi ste žena koju samo treba bezuslovno voljeti i ništa drugo. Sanjlica ste, veoma šarmatni, ćudljive prirode, neobičnog i mekog srca. Sentimentalni, odani i spremni sve da učinite za osobu do koje vam je stalo. Imate suptilan karakter i rafinirana osjećanja.
Vi ste žena egzotične ljepote, zavodnica, nestvarno lijepa i sanjalačkih očiju koje kriju tajnu. Niko ne može da vam odoli. Romantični ste, tihi, ženstveni i spremni da se žrtvuje za druge.
Tražite „princa na bijelom konju" – idealnu osobu i zbog toga se razočarate. Sanjate o istinskoj ljubavi, tražite ljubav i nježnost i živite za ljubav, jer život bez ljubavi za vas nema smisla.
Emocije vas vode kroz život, ali ih prikrivate jer ste stidljivi i nenametljivi. Svoje ljubavne partnere idealizujete i tragate za savršenom ljubavi. Znate istinski da volite i spremni ste da žrtvuje sopstvene potrebe. Najviše vas privlače muškraci koji su tajnstveni, pomalo zauzeti i oni koji su neuhvatljivi.
 
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.