Razno, Zanimljivo
EROGENE ZONE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA
 
 
 
Da li želite da bolje razumete seksualne preferencije svog partnera? Ukoliko je vaš odgovor “Da”, onda ćete biti zainteresovani da saznate erogene zone horoskopskih znakova.

Ovan
Osetljive oblasti kod predstavnika ovog znaka se obično nalaze na glavi, posebno na licu. Zato je Ovna najbolje ljubiti zatvorenih očiju, u ušne školjke, iza uha, da ne pominjemo usne. Ovan uživa u milovanju kose, laganoj masaži lica i nežnim dodirima usana.

Bik
Dodirnite predstavnika ovog znaka za vrat i pokrenite zabavu. Bik voli nežne dodire na vratu i spor seks - želi dovoljno vremena da uživaju blizinu. Stoga, nije neophodno da erotske stvari radite na silu, da požurujete i forsirate strast. Čim Bik oseti lažno uzbuđenje kod partnera, njegovo odmah ispari.

Blizanci
Blizanca ćete probuditi i uzbuditi ako uzmete njegovu ruku. Poljubite svaki prst, grizite lagano, a posebno se fokusirajte na unutrašnju stranu ruke i šake posebno. Prstima ili jezikom milujte oblast u pravcu lakta do pazuha. Sigurno ćete izazvati uzbuđenje i osetiti kako vaš partner podrhtava od zadovoljstva.

Rak
Seksolozi tvrde da duboko ljubljenje, uključujući zube i jezik može dovesti Raka do orgazma. Grudi su takođe najosetljiviji deo tela kod predstavnika ovog znaka. I muškarci i žene rođeni u znaku Raka vole stimulaciju bradavica. Čak i nenamerni dodir dojke može da izazove kod Raka jaku seksualnu želju.

Lav
Osoba rođena u ovom znaku Zodijaka, se uzbuđuje dodirom na leđima. I muškarci i žene Lavovi uživaju kada ih partner nežno češka po leđima. A ponekad - i ne nežno, pratite impulse i senzacije tela u ovom trenutku. Često tokom uzbuđenja kod Lavova dolazi do promena na koži: dodirom tokom predigre, povećava se pritisak. Čim primetite blago crvenilo na koži - možete biti sigurni, Lav je spreman.

Devica
Erogena zona kod Devica je stomak. Device uživaju u nežnoj masaži pupka, prstima, usnama i jezikom. Nežne aktivnosti u ovoj oblasti će izazvati kod Device erotsko zadovoljstvo. Ne budite tihi u krevetu. I posle seksa Devica obožava da priča o osećanjima partnera.

Vaga
Da bi se uspostavila ravnoteža nikada ne zaboravite da budete blizu Vage, blizu njihovog donjeg dela leđa i zadnjice. I uzbuđuju ih dodiri, ne samo tokom seksa. Ako želite da izazovete erotske fantazije kod Vage ili nagoveštavate da želite da imate seks, onda dok hoda negde na javnom mestu, dodirnite joj donji deo leđa. Zadnjica je opšte poznata kao erogena zona Vage.

Škorpija
Najstrastveniji od svih znakova zodijaka, Škorpije uzbudiće dodiri po genitalijama. Predstavnici ovog znaka direktno stimulišu polne organe (dok ostali znaci mogu da smatraju ovo seksom bez predigre, ovde sve tek počinje za Škorpije). Predstavnici ovog znaka često izjednačavaju seks i strast. Dakle, ako ste umorni, a vaš partner Škorpija želi samo "običan" seks teško ćete ga zadovoljiti.

Strelac
Kukovi i noge su najrealnije erogene zone predstavnika ovog znaka. Stoga ne budite lenji i milujte ove delove tela. Strelac voli ulja za masažu tokom intimnosti i predigre. Zbog toga, seks će biti nezaboravnim za Strelca, ako počnete sa blagom masažom celog tela, a posebno nogu i butina sa aromatičnim uljem za masažu ili kremom.

Jarac
Donji stomak, pazuh i podkolenice su glavne erogene zone ovog horoskopskog znaka. Jarčevi vole kada ih žena miluje bradavicama, oslanjajući se na lice, grudima, stomaku i preponama. Jarac žena sigurno će biti uzbuđena ukoliko je ljubite ispod kolena i donjeg abdomena. Oba pola rođena u ovom znaku će odgovoriti uzbuđenjem na masažu donjeg dela leđa, odozdo na gore.

Vodolija
Erogene zone Vodolije: noge i zglobovi. Tokom seksa, izaberite poze u kojima ćete barem s vremena na vreme slučajno dodirnuti ove delove tela. Predstavnici ovog znaka će zapamtiti seksi položaj i svaki nežan dodir pre i za vreme intimnosti.

Riba
Za rođene u znaku Ribe veoma je važna romantična scena. Prema tome, glavna erogena zona Riba - je mesto gde ćete imati seks. Riba će se obradovati vodenom okruženju, zvuku vode, čak i seksu u kupatilu u kadi, ali koja je dovoljno prostrana za dvoje. Ribe se uzbuđuju dodirivanjem nogu. Možete čak lagano da ih ujedete – verovatno će partner ili partnerka Riba dobiti ogromno zadovoljstvo od toga.
 
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.