Razno, Zanimljivo
MISLI POKREĆU REGENERACIJU ORGANA
 
 
 
Trojica ruskih naučnika unela su pravu revoluciju u dosadašnje poimanje čoveka i procesa ozdravljenja, a rezultati njihovih metoda graniče se sa naučnom fantastikom.

U svetu verovatno ne postoji intrigantnija metoda od one koju propagiraju trojica ruskih naučnika - Grigorij Grabavoj, Arkadij Petrov i Igor Arepjev.

Oni smatraju da svaki organ, kao i svaki drugi objekt percepcije, sadrži individualno informativno polje, božansku matricu, koja predstavlja osnovu čitave egzistencije.

Ova matrica je po svojoj prirodi perfektna ”norma” Stvoritelja, dok bolest predstavlja veštačku matricu koja odstupa od nje.

Trojica naučnika razvili su tehnike koje mogu da pokrenu samoisceljenje organizma, pa čak i da podstaknu regeneraciju odstranjenih organa.

Iako ne rade ništa tajno i poseduju dokumentaciju koja dokazuje da je sve ovo moguće, lekari i naučnici širom sveta i dalje su skeptični. Mnogi ih smatraju za najobičnije šarlatane koji varaju prost narod, a dr Grigorij Grabavoj čak je bio četiri godine u zatvoru pod optužbom da je varalica i nadrilekar. Ovaj naučnik je poznat po metodi brojčanih nizova koji se koriste u svrhu isceljenja bolesti, obnavljanja organa i upravljanja događajima.

Naime, svaka bolest ima svoju šifru koju treba zamisliti kao svetleći niz brojeva sve dok belančevine iz ćelije ne ”prepoznaju” kôd. Takođe, ova šifra se može napisati na parčetu papira i staviti u džep ili ispod čaše vode koja je preko stakla upija, a zatim se jednostavno popije…
 
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.