Razno, Zanimljivo
PLAVI MESEC - DAN OD KOJEG ASTROLOZI DRHTE!
 
 
  

Plavi mesec je toliko retka pojava da u engleskom jeziku čak označava nešto što će se desiti - sada ili nikada. Astrolozi objašnjavaju šta za nas znači ovaj kosmički fenomen koji će se desiti sutra.

31. 08. 2015. će na nebu biti puni Plavi Mesec i to u znaku vodolije. Plavi mesec je, inače, termin koji se koristi za drugi pun mesec u toku istog meseca. Prvi pun mesec u ovom mesecu bio je prvog jula i to u znaku Jarca.
Sledeći Plavi mesec biće tek u januaru 2018. godine. Astrolozi objašnjavju da je ovo kraj izazova i lekcija koje su počele 2012. godine.

"Energiju Plavog meseca dodatno pojačava retrogradna Venera. Ovo je kosmički događaj bez presedana, pravi mesec tranzicije. Kao da su se nebesa sudarila da bi nas usporila. Ovaj mesec će za nas značiti konačno donošenje odluka koje smo odlagali. Sada nastupaju šanse koje se dešavaju jednom u životu. Sada se dešavaju prelomni događaji u našim životima. Venera je planeta ljubavi, a ona će sada udružena sa ovim Mesecom uticati na ljubavna stanja. I to ne bilo kakva. Sada će se dešavati ljubavi moguće jednom u životu", tvrde astrolozi.

Oni smatraju Plavi mesec trenutkom otkrivanja, pa tako oni koji imaju sumnje u braku sada mogu da odluče da ga okončaju, a oni koji žele sledeći korak mogu da stupe u novu vezu.
Naše duše su sada na pragu nečega velikog, nečega što se sprema od 2012. godine. Sprema se bitan deo slagalice.
Nikada ne postoji savršen trenutak za nešto, ali ovaj je bolji od mnogih drugih.
Neke prilike se dešavaju samo - jednom kada na nebo izađe Plavi mesec.

Izdajnički mesec
- Drugi naziv za Plavi mesec je "izdajnički mesec". To je termin iz staroengleskog jezika i u vezi je sa njihovom mitologijom. Kalendarska godina ima 12 meseci, ali moguće je da u toku jedne godine bude i 13 pojava punog meseca, jer je mesečev ciklus nešti duži od 29 dana.

 
 
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.