Razno, Zanimljivo
RITUAL ZA USPEH U POSLU
 
 
 Ritual za uspeh u poslu
Za uspeh u poslu uzmite crvenu vunenu nit i kažite: “Šta ja mislim tako to i bude,  šta ja radim sve je blago, šta  ja kažem to je zakon”. Vežite čvor i nastavite zagovor: “Kako je ovaj čvor vezan pravo i istinito, tako da i moj posao da ide glatko i pravo”.  Postavite nit ispod svoga praga ulaznih vrata. Od ovog trenutka sve što radite, sve će biti u vašu korist.

Ritual za dobar početak biznisa
Svaki novi biznis će biti uspešan ako pre svitanja izađete na otvoreno polje, ili popnete se na brdo, držaći u desnoj ruci belo pero. Kada sunce izađe poduvajte na pero, pustiti ga da leti i izgovorite “Sa severa i sa istoka, sa juga i sa zapada sve za mene, sve na moj put, za moju korist i radost”.

Talisman za zadržavanje sreće

Da bi sreća uvek bila sa Vama zapalite tri sveće: crvenu, žutu i zelenu, vežite belom vunenim koncem tri čvora. Na svaki čvor stavite po tri kaplje voska svake sveće. Na prvi čvor stavite kapi crvene sveće, na drugi žute, na treći zelene. Držite ovaj talisman na mestu gde raditi.

Ritual za ispunjavanje želja
Napišite na malom komadiću papira Vašu želju i presavijte taj papir nekoliko puta, tako da natpis ostaje unutra. Uzmite jabuku, presecite je na pola i isecite u centru svake polovine malo udubljenije. Staviti papir sa željom u šupljinu formiranog udubljenja, sastavite dve polovine jabuke zajedno. Vežite jabuku ili probušite drvenim špicom tako dve polovini budu spojene. Čuvajte jabuku u zemlji u na skrivenom mestu. Želja će se ispuniti kada jabuka u potpunosti istruli.

Ritual za ispunjavanje želja 2
Napunite malu kesicu osušenom lavandom ili rozmarinom. Napišite na parčetu papira svoje želje i stavite papir u kesicu.. Stavite kesicu na sredinu okruglog stola. Stavite na četiri različite strane stola četiri sveće crvene boje i zapaliti ih. Pružite ruke iznad kesice i recite 3 puta: “Da ispuni se moja želja, da bude tako”. Zatim ugasite sveće i držite kesicu u svojoj kući. Kada se želja ispuni spalite kesicu.

 
 
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.