Razno, Zanimljivo
NAPRAVITE TALISMAN ZA NOVAC
 
 
 


Bilje, poludrago kamenje i eterična ulja mogu vam pomoći da popravite finansijsku situaciju. Mnogi različiti predmeti mogu se, pomoću magičnih rituala, pretvoriti u moćne talismane, koji će vam privući u život sve što silno želite. Ezoteričari tvrde da su najmoćniji talismani oni lično izrađeni u koje je utkana intimna želja. Talismane treba uvek nositi sa sobom – veoma brzo ćete primetiti fantastične promene kada je reč o novcu i materijalnom blagostanju.

Čarobne semenke bundeve Za ovaj talisman potrebno je da nabavite sledeće predmete: * pet semenki bundeve * tri cimetova štapića * zelena čoja (10 x10 cm) * zelena sveća * metalni novčić * prstohvat cimeta * malo ulja od bosiljka * zelena traka Petkom, kada je mesec u fazi rasta, pre nego što sunce zađe postavite na sto materijal potreban za izradu talismana.

Odmah po sunčevom zalasku zelenu sveću premažite uljem bosiljka, pospite sa malo cimetovog praha i zapalite. Dok to radite, razmišljajte o tome koje sve račune treba da platite, vratite dugove, te kako ih sa zadovoljstvom plaćate bez bojazni da ćete ostati bez sredstava. Zapalite sveću, a potom uzmite zelenu čoju, raširite je na stolu, stavite na njen centralni deo semenke, cimetove štapiće i metalni novčić. Tkaninu tri puta presavijte, pa uvežite zelenom trakom. Prilikom izvođenja rituala fokusirajte se na to kako vam u velikim količinama pristiže novac. 
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.