Razno, Zanimljivo
TORBA - MAGNET ZA IZOBILJE
 
 
 


Iako mnogi misle da se ova drevna kineska veština odnosi samo na uređenje doma ili kancelarije, ona se može primeniti i kada je reč o izboru i organizaciji omiljenog modnog detalja većine žena.

 
Feng šui je drevnoj veština uređenja prostora čiji je cilj uspostavljanje doborog protoka energije koja donosi prosperitet i zdravlje. Ta veština može se primeniti i kada je u pitanju tašna. Naime, ovaj predmet simbolično predstavlja deo vaše ličnosti, u njoj se nalaze sve one sitnice naophodne za svakodnevno funkscionisanje, naše tajne i želje.

Gomila nepotrebnih stvari koje svakodnevno nosimo u tašni jer nas mrzi da napravimo red, može da nam donese konfuziju, slabu koncetraciju, kao i bespotrebne optrećujuće misli. Pored nekih osnovnih stvari, počev od novčanika, kišobrana, sunčanih naočara, kozmetike, važno je staviti i još neke predmete, koji simbolično mogu da nam ”poguraju” stvari na nekom životnom aspektu…

Izaberite pravu boju

Kada birate torbe vodite računa o boji, jer svaka od njih korenspodira sa jednim od pet elemenata. Izbor treba da padne na boju koja će vas podržati na određenom životnom aspektu:

* Crvena
 boja kao i njene nijanse simbolišu akciju, strast, borbenost. Kada treba da doživite neko neprijatno iskustvo poput odlaska na sud, u policiju, kod advokata, obavezno ponesite tašnu u crvenim nijansama. Crvena torba može da vam donese unapređenje na poslu jer njome šaljete poruku da ste odlučna osoba.

* Zelena
 boja je povezana sa elementom drveta, donosi rast i prosperitet. Dobro ju je nositi ako želite više novca, ukoliko otvarate novi račun u banci, potpisujete neki ugovor, bilo šta što je vezano za poslovanje i finansje.

* Žuta, bež i krem nijanse
 simbolišu zemlju i donose stabilnost. Ukoliko se osećate depresivno, obuzima vas nervoza, nosite tašnu u ovim nijasnama – doneće vam smirenje, odagnati stres i bićete staloženiji… 
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.