Razno, Zanimljivo
OPASNA LJUBAVNA MAGIJA
 
 
 


Venac samoće gasi lozu
“Kada se nabaci ova vradžbina, osoba ne može da stupi u brak niti da stvori potomstvo”, upozorava Ivana Ulamović.
Iako vrlo mlada, Kragujevčanka Ivana Ulamović već deset godina uspešno se bavi proricanjem sudbine, skida crnu magiju, pomaže ljudima da ostvare sreću u ljubavi i poslu, a parovima da dobiju potomstvo. Svi koji dolaze kod Ivane zadovoljni su njenim uslugama, stekli su poverenje u nju, često traže da im ”zaviri” u sudbinu i pomogne da reše nove probleme.
”Rođena sam da bih ispunjavala više, plemenitije ciljeve, da bih hodala putem istine i pravde i borila se protiv nepravde nanesene drugima, ublažavala ljudima patnje i pomogla da sreća ponovo zakuca na njihova vrata.
Moja specijanost nije samo vlaška magija, već i ciganska.

Osim toga, čitam sudbine iz karata, dlana, gatam pomoću ogledala, a u poslednje vreme bavim se i astrologijom”, kaže ona.

Srpski vudu

Vlaška magija je najmoćnija na našim prostorima, pa se mora dobro poznavati kako bi se uspešno skinula. ”Iako se prenosi preko ženske loze, ima izuzetaka: tajne i moći vlaške magije nasledila sam po muškoj liniji – od svog oca. Specifično je to što se obredi, slično kao i u vudu magiji, mogu izvoditi i na daljinu.
Poput vudu vračeva, vlaške gatare često u svojim crnim obredima koriste mrtvačku vodu, zemlju s groba i lutkice u koje se zabadaju iglice. Zato se velika pažnja posvećuje zaštiti novorođenčeta od uroka i sprečavanju zloupotrebe bebinih noktića. Treba da ih reže majka ili baka, jer ako ih se neko dokopa, može da ih iskoristi za opasne, čak i fatalne vradžbine”, upozorava Ivana.

Opasne vradžbine

Naša sagovornica ističe da joj se za pomoć najčešće obraćaju osobe koje imaju ljubanih problema.
”Kada žena želi da veže muškarca za sebe, ode kod vračare da joj napravi mađiju. Ona to može učiniti na daljinu, preko fotografije, a tako začaran čovek ne može da vara svoju ženu, jer postaje impotentan sa svima osim sa suprugom…
 
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.