Razno, Zanimljivo
ŠTA POMRAČENJE SUNCA DONOSI VAŠEM ZNAKU?
 
 
 


Da li i vi, kao mnogi, malo strepite od pomračenja Sunca? Ne bi trebalo, jer to je prirodna pojava koja se dešava dva puta godišnje.

Ipak, ovo koje će biti 20. marta, neće biti obično, već najduže pomračenje Sunca u Evropi u poslednjih 16 godina.

OVAN 
Pomračenje Sunca u vašem astrološkom polju intuicije i podsvesti upozorava da nikome ne otkrivate svoje planove. Tajna veza može da bude uzrok pogoršanja odnosa s partnerom.

BIK 
Sunce zaklanja Mesec u vašoj astrološkoj kući neočekivanih situacija, pa izbegavajte rasprave s partnerom, potpisivanje važnih ugovora i budite oprezniji u saobraćaju.

BLIZANCI
Tačka pomračenja je u astrološkom polju karijere, zato budite oprezni u odnosima sa nadređenima i poslovnim partnerima. U ljubavi možete da budete opterećeni događajima iz prošlosti.

RAK
Vladalac vašeg znaka Mesec, dominira u pojavi pomračenja Sunca, što utiče na vaš ljubavni i poslovni život. Ako se bavite umetnošću, naukom, arheologijom, sportom ili medicinom, bićete uspešni.

LAV
Pomračenje Sunca, koje je vladar vašeg znaka, dogodiće se u osmom astrološkom polju strasti i novca. Opominje vas da izbegavate rizične finansijske transakcije. Možete da dobijete bračnu ponudu.
Pomračenje sunca, Foto: O. Bunić

DEVICA
Sunce, vladalac vašeg polja intuicije, pomračeno od Meseca u kući partnerskih odnosa, nagoveštava probleme na emotivnom planu, naročito ako ste rođeni početkom ili krajem znaka.

VAGA
Mesec, vladalac astrološkog polja karijere, zaklonio je Sunce koje upravlja vašim poljem neočekivanih okolnosti, što donosi dogovor o isplativom poslu sa osobom na položaju.

ŠKORPIJA
Sunce pomračeno od Meseca u vašoj petoj astrološkoj kući, može da dovede do tajne romanse sa nekim koga poznajete ili sa kim ste nekada bili bliski.

STRELAC
Pomračenje Sunca u vašem četvrtom astrološkom polju, opominje da izbegavate rasprave sa članovima porodice i partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.
Pomračenje Sunca uskoro stiže, Foto: Profimedia.rs

JARAC
Pomračenje Sunca, vladaoca astrološkog polja opasnosti u polju mentalnog stanja i komunikacija, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i budete oprezniji u saobraćaju.

VODOLIJA
Vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, Sunce, pomračeno je u polju ljubavi i posla. To utiče na odnose sa emotivnim i poslovnim partnerom. Budite strpljivi, jer vreme radi za vas.

RIBE
Sunce je u vašoj astrološkoj kući ličnosti zaklonjeno Mesecom, vladaocem kuće ljubavi, pa možete da uplovite u tajnu romansu sa umetnikom, lekarom ili sportistom.

 
 
 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.