Razno, Zanimljivo
BROJEVI OTKRIVAJU ENERGIJU VAČEG DOMA
 
 
 


Pomoću numerologije saznajte kakva atmosfera vlada u vašem stanu ili kući, ali i kako ona utiče na navike i sklonosti osoba s kojima delite životni prostor

Naši domovi nisu samo obične građevine koje nam obezbeđuju krov nad glavom, oni poseduju i posebnu energiju koja se pozitivno ili negativno odražava na ukućane.
Izračunavanjem energetskog broja prebivališta može se saznati nešto više o vibracijskim obrascima okruženja, koji mogu biti u skladu ili suprotnosti s našim ličnim energijama. Ovaj broj dobija se sabiranjem slova i brojeva adrese na kojoj živimo.

Primer:
Ako je naše prebivalište npr. ulica Milentija Popovića 451, stan br. 5A, najpre se sabiraju sva slova iz adrese, pa se tom rezultatu dodaje i slovo iz broja stana (ako ga ima). Dobijeni broj zatim se svodi na jednocifreni:
Milentija Popovića + A → 17 (slova) + 1 (slovo) → 18 → 1+ 8 = 9
Nakon toga, sabiraju se brojevi ulice i stana:
4 + 5 + 1 + 5 = 15 → 1 + 5 = 6

Konačno, energetski broj dobijamo sabiranjem ova dva rezultata i svodimo ga na jednocifreni: 9 + 6 = 15 → 1+5 = 6

1.
Osobe koje žive u domovima sa energetskim brojem jedan po naravi su veoma nezavisne i samostalne, odlični su lideri, nestrpljive su, hrabre, a mogu biti i pomalo agresivne kada je reč o odbrani sopstvenih prava. Dobri su domaćini i gosti u njihovom domu uvek su dobrodošli. Veoma su zapaženi u svom okruženju i često umeju da zaintrigiraju komšije. Ako se osoba preseli na adresu s ovim energetskim brojem, veoma brzo i s puno entuzijazma pokretaće projekte, ali će ih retko privoditi kraju. Osim toga, selidba na novu adresu može da se podudari i s promenom radnog mesta.

2

Osobe koje žive u prostoru sa energetskim brojem dva dobre su komšije, veoma su tolerantne i pune razumevanja. Ovaj dom uvek je prepun novih i interesantnih dešavanja, nikada nije dosadno ni monotono, jer su ukućani veoma dinamični i živahni. Porodična atmosfera u ovom prostoru topla je i prijatna. Članovi ovog domaćinstva po profesiji su uglavnom trgovci ili prodavci. Prijatelji ovog doma tretiraju se kao članovi porodice.

3

Prostori sa energetskim brojem tri uglavnom su veoma skučeni i ne mogu da prime veći broj gostiju. Umesto kućnog druženja ili sedeljke, domaćini će svoje prijatelje radije pozvati na večeru u grad ili će ih odvesti negde u provod. Prijatni su i druželjubivi, veliki ljubitelji zabave. Ipak, veoma su odmereni u pogledu moralnih i religioznih orijentacija.

4

Energetski broj četiri ne odgovara mirnijim ili povučenim osobama. Ovo je prostor u kojem uglavnom vlada disharmonija u odnosima, pa su tako svađe i prepirke česta pojava. Stalno se oseća napetost i tenzija, a domaćini su preke naravi i u stanju su da na najmanju provokaciju reaguju burno. Ne uspeva im da pronađu zajednički jezik s drugima kada je reč o zajedničkim projektima.

5

Ovaj prostor idealan je za otvorene ljude, boemskog duha. Ukućani vole da provode vreme zabavljajući se, baveći se sportom ili putujući, što je u skladu s njihovom strašću za upoznavanjem novih mesta. Osim toga, ove osobe su slobodnog duha i ne podnose rutinu, a jedni s drugima žive veoma harmonično.

6

Ovaj dom odiše harmonijom, ljubavlju, lepotom, a oseća se i snažno porodično zajedništvo. Osobe koje žive u ovom prostoru veoma su iskrene, ljubazne i tople, vole decu, cveće, životinje, romantiku. Kao i u svakoj zajednici, i u ovoj se s vremena na vreme pojave problemi, ali to nije uzrok svađa ili raskida. Poštovanje, ljubav i razumevanje drže na okupu članove domaćinstva. Uprkos tome što ne raspolažu s mnogo novca, dom im je veoma lepo uređen, jer imaju smisla za estetiku. Pozitivne vibracije nikada ne napuštaju ovaj dom.

7
Misteriozno okruženje u kojem se dešava mnogo toga čudnog. Ovakvi prostori prepoznatljivi su po uskim i tamnim hodnicima i prostorijama u koje ne prodire svetlost. Takva atmosfera uglavnom pogoduje ljudima s posebnim talentima, kreativcima, i svima onima koji se bave spiritualnošću, naukom ili umetnošću. Ukoliko zakoračite u ovakav prostor, imaće utisak da ste se izmestili iz realnosti u neku paralelnu dimenziju. Ukućani ne vode mnogo računa o higijeni. Ovakav dom pogodan je za meditaciju, jer buka i slične pojave ne remete mir ukućana.

8

Osobe koje žive u prostorima s energetskim brojem osam pridaju mnogo značaja novcu i društvenom statusu. Reč je uglednim, ambicioznim i vrednim ljudima, koji, međutim, lako skliznu u rutinu i da robuju pravilima. Veoma vode računa o higijeni i zdravlju. Njihovi domovi odišu hladnoćom, čak i strogošću.

9

Vrata u ovom domu uvek su za svakog otvorena. Ukućani su iskreni, mada pomalo nepromišljeni – trebalo bi da obrate pažnju na to koga pozivaju u kuću, jer nisu svi tako dobronamerni kao oni. Ovaj dom odiše atmosferom velikodušnosti i topline. Jedini problem je taj što domaćini ponekad ne ispunjavaju svoje obaveze – zaboravni su, neorganizovani i skloni gomilanju nepotrebnih stvari. Veoma su neoprezni s novcem i lako ga troše.

 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.