Astral - Talismani i amajlije   
AKCIJA - VELIKO SEZONSKO SNIŽENJE - 1500 sada 1000din.
Univerzalne amajlije
“ČUVAR SREĆE”
Donosi sreću ljubav i zdravlje. Za sticanje obilja, bogatstva i sreće. Za uspešno rešavanje životnih nevolja. Za sticanje poštovanja, popularnosti. Za ostvarivenje veza i iskrenih prijateljstava. Za napredak u službi i profesionalnoj karijeri za uspjeh u poslovima. Za prijateljstvo i ljubav. Za život u blagostanju i sreći. Amajlija donosi ravnotežu u organizmu, smirenje i umerenost. Za zaštitu od uroka, neprijatelja, crne i Vlaške magije i drugih negativnih uticaja. Za uspostavljanje tolerancije, mira i harmonije.
Amajlije "Čuvarkuće"

Naziva se još i "Pahar izobilja" jer svakoj kući donosi blagostanje i prosperitet. Ovo je amajlija za zaštitu kuće, auta, novca, imovine, i drugih materijalnih vrednosti. Za zaštitu od štete nanesene vodom i vatrom. Za zaštitu od svakog zla i nesreće. Za zaštitu od kradja, provala i lopova. Za zaštitu objekata od svih mogućih nevolja: rušenja, obijanja. Za zaštitu od uroka, neprijatelja, crne magije i drugih negativnih zračenja koje vam stvaraju vaši zlonamerni neprijatelji . Drži se u kući na zidu u vitrini ili negde na skrovitom mestu u objektu, lokalu ili kolima koja želite da zaštitite. Ovo je manja verzija pa se može nositi i sa sobom.

Porodične amajlije

Naziva se još i "Pahar izobilja" jer svakoj kući donosi blagostanje i prosperitet. Ovo je amajlija za zaštitu kuće, auta, novca, imovine, i drugih materijalnih vrednosti. Za zaštitu od štete nanesene vodom i vatrom. Za zaštitu od svakog zla i nesreće. Za zaštitu od kradja, provala i lopova. Za zaštitu objekata od svih mogućih nevolja: rušenja, obijanja. Za zaštitu od uroka, neprijatelja, crne magije i drugih negativnih zračenja koje vam stvaraju vaši zlonamerni neprijatelji . Drži se u kući na zidu u vitrini ili negde na skrovitom mestu u objektu, lokalu ili kolima koja želite da zaštitite. Ovo je manja verzija pa se može nositi i sa sobom.

Amajlije za uspešnost u poslu i finansijama
Pomažu u privlačenju finansija u poslovima kojima se bavite. Za uspešno rešavanje poslovnih nevolja. U pronalaženju novog posla. Za napredak u službi i profesionalnoj karijeri. Donosi uspešnu trgovinu i prodaju svih artikala kojim se osoba bavi. Za uspešnost u društvu i dobre odnose sa poslovnim partnerima.
Za sticanje obilja, bogatstva i sreće.
Nosi se sa sobim, oko vrata, u džepu, novčaniku, na retrovizoru u kolima u kući ili na radnom mestu. Može biti vidna ili skrivena ona uvek radi u pravcu ispunjenja vaših želja.
Ljubavne amajlijeDonose ljubav kako onu izmedu polova tako i prema svakom bližnjem. Donosi novu ljubav ili štiti postojeću od lomova, stresova i trzavica. Pomaže kod situacija kad veza slabi i preti raskid. Pored toga što pojačava postojeću ljubav ili donosi novu sa željenom osobom ona vas štiti od bezrazložne ljubomore. Poboljšava plodnost i potenciju, donosi spokojstvo u braku i zajednici, donosi bogatstvo kroz ljubav ili brak. Štiti od uroka, neprijatelja, crne magije i drugih negativnih zračenja koja je upravljena protiv vaše ljubavi.
Amajlije za dobro
zdravlje i prevenciju protiv bolesti
Za pomoć kod ozdravljenja od bilo koje bolesti. Za poboljšanja zdravlja. Za fizičko i mentalno zdravlje. Za ravnotežu u organizmu, smirenje i umerenost. Za pomoć u lečenju od strahova i nemira. Za pomoć u lečenju od duševnih oboljenja. Za zaštitu od uroka, neprijatelja, crne magije i drugih negativnih zračenja.
Nosi se sa sobim, oko vrata, u džepu, novčaniku, na retrovizoru u kolima u kući ili na radnom mestu. Može biti vidna ili skrivena ona uvek radi za vas.
Αmajlije protiv magije uroka i vračanja
Koriste se za zaštitu od neprijatelja, crne i Vlaške magije. Protiv urokljivih očiju, uroka i drugih negativnih uticaja i vibracija. Odbija svaku negativnu energiju i vraća je još većom snagom prema pošiljaocu. Razvezuje čini i kletve. Ruši prokletstva. Uravnotežuje Vaš organizam i daje vam smirenje i umerenost. Pomaže protiv svih strahova.
Nosi se sa sobim, oko vrata, u džepu, novčaniku, na retrovizoru u kolima u kući ili na radnom mestu. Može biti vidna ili skrivena, ona uvek radi u pravcu ispunjenja vaših želja.
Amajlije za dobro učenje i pamćenje - "Pametnica"
Za uspešnost u školi, na fakultetu, u intelektualnim postignućima. Delotvrna je za dobru koncentraciju, učenje. Pomaže kod polaganja ispita. Za pozitivna razmišljanja, optimizam i hrabrost. Za oslobadjanje od bilo kakvih kompleksa i strahova. Za pojačavanje pamćenja. Za mentalno zdravlje. Za sticanje novih znanja i mudrosti. Za otklanjanje stidljivosti. Za umnu izdržljivost. Nosi se sa sobim, oko vrata, u džepu, torbi ili novčaniku, u kući. Može biti vidna ili skrivena, ona uvek radi u pravcu ispunjenja vaših želja.
Αmajlije za igre na sreću

Pronalaze vaše srećne brojeve koji se izračunavaju putem NUMEOLOGIJE. Potrebno je ime, prezime i datum rodjenja. Takodje pomaže za napredak u službi i profesionalnoj karijeri. Za uspeh u poslovima vezanim za finansije. Za sticanje obilja, bogatstva I sreće.
Napomena: Uz ovu amajliju možete naručiti «Zabranjenu LOTO knjigu», koja je do sada u svetu donela najviše velikih dobitaka. Knjiga je zabranjena od svetske loto federacije. Knjiga je fotokopirana i ona se može naručiti OVDE. Uz pomoću nje sigurno će te dobiti veliki dobitak.
Fatimina ruka
(ruka sreće)


Moćna amajlija iz najstarijih vremena, koja se i danas koristi u celom svetu.
Fatimina ruka služi svom nosiocu da mu donese sreću i da ga štiti od zla. Ona nudi zastitu u opasnim situacijama i posuđuje vam vitalnu snagu i moć da se snsđete u svakoj situaciji. Podignuta ruka ima dvostruki smisao, s jedne strane označava pozdrav sudbini u njenim dobrim aspektima, a istovremeno tera loše aspekte sudbine. U svim vremenima, ruka je predstavljala poseban deo čovekovog tela uz čiju se pomoć može izražavati druželjubivost, osećanja i stremljenja i kao i briga za druge ljude, sve do simboličnih gestova Ruke Božije.
Solomonovi pečatiDaju jaku energiju, životnu radost, samosvest, duhovnu jasnoću, prijateljstvo, napredak i uspeh na svim područjima života.
Održavaju odbrambene snage tela i ravnotežu u organizmu.
Vrše zaštitu od zemaljskih opasnosti. Zaštitu na putovanjima, i na opsnim poslovima. Daju širokogrudost i lični razvitak, Intelekt, sposobnost učenja i koncentraciju, komunikativnost i jezičko izrazavanje. Daju Vam simpatičnost i privlačnost kao i moć za ljubav i zaljubljenost. Pojačavaju intuiciju i pristup podsvesnom.
Drvo života - SEFIROT
Osigurava prisustvo i podršku duhova prirode, anđela zaštitnika i drugih božanskih i kosmičkih sila. Ono Vam pomaže da živite u skladu sa kosmičkim energijama i da ih optialno koristi za svoje dobro. Na Sefirotovom Drvetu života simbolično su poređani redovi safira. Svaki od ovih safira na jeziku kabale nosi jedno ime: kruna, mudrost, najveća inteligencija, milosrđe, pravednost, lepota, pobeda, sjaj, osnova, bogatstvo.
Reč kabala znači predanje i označava vrstu starog učenja zasnovanog na mistici koja u slovima i brojevima traži skriveni smisao života. Na Kabali počivaju sve magije brojeva i mistika slova.

Tradicionalne univerzalne amajlije

BUDINO OKO: Simbol (prosvetlenje) - jača pažnju na svim poljima zivota. Ovo oko gleda na sve četiri strane sveta i zato se zove svevideće oko. Štiti Vas od loših misli prema drugima i od loših misli drugih prema vama, kao što su pohlepa, mržnja i zavist. SLON SREĆE : Ova životinja u mnogim kulturama simbolizuje moć i ugled, a kao amajlija donosi boljitak na svim životnim planovima.
JIN-JANG: Jača životne sokove i duhovnu uravnoteženost. Pomaže da u teškim situacijama da ostanete smireni i otvoreni i da se bezbolno prilagodite promenama u životu.
ANK: Egipatski simbol života, ključ za večiti život i posle smrti, za neskrivenu mudrost, moć, autoritet. PENTAGRAM: Simbolizuje 5 vrlina - Velikodušnost, Učtivost, Čednost, Viteštvo, Pobožnost. Ovaj simbol predstavlja snažnu zaštitu protiv svih neprijateljskih i negativnih sila.
TREĆE OKO
: Je energetska tačka koji se nalazi na sredini čela. Naziva se i centar mudrosti i vidovitosti. Amajlija vam pomaže da donosite mudre odluke u životu.
AUM (OM): Sretne promene. Ovaj simbol deluje na sva polja života. Smisao i delovanje Oma jeste njegova mogućnost izmene i promene u životu, pevazilaženje teškoća.
KRST VERONSKIH LJUBAVNIKA
: Ovu amajlija prema predanju izgubili su Romeo i Julija. I zato je njihova ljubav završila tragično. Ko ima ovu amajliju imaće sreće u ljubavi. DETELINA: poznati je folklorni donosilalac nade, vere, ljubavi, i sreće.
ZAŠTITA U SAOBRAĆAJU: Pomaže u saobraćaju, štiti od saobraćajnih nesreća bilo da ste vozač ili pešak . Daje dobru koncentraciju pri upravljanju motornim vozilom. Pomaže kod strahova od vožnje kolima, brodom ili avionom.
VEĆE amajlije"Čuvarkuče"

Drži se u kući na zidu u vitrini ili negde na skrovitom mestu u objektu, lokalu ili kolima koja želite da zaštitite. Naziva se još i "Pahar izobilja" jer svakoj kući donosi blagostanje i prosperitet. Ovo je amajlija za zaštitu kuće, auta, novca, imovine, i drugih materijalnih vrednosti. Za zaštitu od štete nanesene vodom i vatrom. Za zaštitu od svakog zla i nesreće. Za zaštitu od kradja, provala i lopova. Za zaštitu objekata od svih mogućih nevolja: rušenja, obijanja. Za zaštitu od uroka, neprijatelja, crne magije i drugih negativnih zračenja koje vam stvaraju vaši zlonamerni neprijatelji . Ovo je manja verzija pa se može nositi i sa sobom.

VEĆE porodične amajlije

Drži se u kući na zidu u vitrini ili negde na skrovitom mestu u objektu, lokalu ili kolima koja želite da zaštitite. Ove amajlije donose harmoniju prijateljstvo i ljubav u porodicu. Za uspostavljanje tolerancije, mira u porodici. Za sticanje iskrene i ljubavi u porodici. Za sprečavanje spletkarenja i ogovaranja. Za prekid svađa i neprijateljstava sa rodjacima. Za zaštitu od bilo kakvog terora u porodici. Za one koji žele da budu voljeni. Za život u blagostanju i sreći. Za pridobijanje naklonosti. Za zdrav i dugovečan život u porodici. Za zaštitu od crne magije i drugih negativnih energija koje su uperene prema porodici. Može se poklanjati prijateljima i rođacima i njihovim porodicama jer je univerzalna. Ovo je manja verzija u vidu medaljona pa se može nositi sa sobom.


NAČINI PLAĆANJA

1. PLAĆANJE POUZEĆEM (važi samo za Srbiju)

2. PLAĆANJE IZ INOSTRANSTVA:

1. PLAĆANJE POUZEĆEM (važi samo za Srbiju)

Cena za Srbiju 1000 din +ptt, plaćate poštaru prilikom preuzimanja

Veće amajlije 1500 din+ptt, plaćate poštaru prilikom preuzimanja


2. PLAĆANJE IZ INOSTRANSTVA:
Cena za inostranstvo 20 evra.
Za veće amajlije 30 evra.

Uplatiti preko Western Union banke na adresu :
Dragiša Krstić, Generala Zgonjanina 18, 11090 Beograd, ili pošaljite u vrednosnom pismu.
Javite broj uplate, ime i adresu posiljaoca na telefone
00381 11 2335591 ili
0038162 207716
ili mejlom astralhoros@gmail.com.
Čim nam javite šaljemo narudžbu na vašu adresu.

Naručivanje Amajlija i Talismana
Cena za Srbiju 1000 din +ptt,  za inostranstvo 20 evra
NARUČIVANJE AMAJLIJA I TALISMANA

Cena za Srbiju 1000 din +ptt za inostranstvo 20 evra
Veće amajlije 1500 din+ptt, inostranstvo 30 evra

 Molimo popunite sledeća polja:  1. Vaša adresa
  2. * = obavezno
  3.  


   <<vrh strane

© 1985.-2009. Agencija Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.
Hosting 123sajt.com