Razno, Zanimljivo
MERJEM UZERLI
 
 
 


Hurem pod crnom magijom

Turska glumica Meryem Uzerli uverena je da je za njeno narušeno psihičko stanje kriva crna magija:
Imala sam napade panike i nesanice.Čuvena sultanija Hurem tvrdi da je primetila da joj se sa telom nešto čudno dešava.

- Shvatila sam da nešto nije u redu kad sam naglo počela da se gojim iako sam redovno vežbala i pazila šta jedem. Izbezumila sam se od straha kad su usledili napadi panike, strašne noćne more i nesanica -rekla je Merjem Uzerli.

Glumica dodaje da nije imala zdravstvenih problema dok nije dobila ulogu u seriji "Sulejman Veličanstveni". Merjem se zbog sultanije Hurem preselila iz rodnog Berlina u Tursku i sve je, kaže, brzo krenulo nizbrdo. Fanovi su je napadali i vređali na ulici jer je bila previše zla na malim ekranima, a zbog serije joj je patio i privatni život.Kao da joj česte svađe s bivšim verenikom Kanom Atesom nisu bile dovoljne, Uzerli je psihički bila sve lošije.

Zbog stresa na setu i prekida veridbe, glumica je pokušala da se ubije. Završila je na psihijatriji u Nemačkoj, a pomoć je navodno tražila i od iscelitelja.Uverili su je da je za sve kriva crna magija. Vidovnjaci misle da je neto bacio urok na nju, a nije isključeno ni da Merjem proganja uznemireni Huremin duh, kojem se ne sviđa kako ju je glumica prikazala u seriji - kažu njeni prijatelji.

 


<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.