Razno, Zanimljivo
Pomoću domine se može predviđati budućnost za naredni mesec
 
 
 
DOMINE
Postavite sve domine sa licem okrenutim prema dole na sto. Zamislite i mislite o svom pitanju. Izaberite četiri domine koje vas privlače sa stola. Poredajte po redu kako izvlačite i tumačite. Pomoću četiri domine predviđa se budućnost za naredni mesec.
Za sedmično polaganje postupak polaganja je isti, osim što se izvači samo jedna domina u posmatranje.
 

Na pomolu su nevolje,možda tuga u ljubavi ili gubitak lične imovine.
Veoma dosadna sedmica. Sledeća će biti bolja. Ne može biti dosadnija osim ako ne izvučete  belo, belo. Budite pažljivi da ne trošite novac bespotrebno. Poseta dolazi iz daljine.
Nemirno i nestabilno vreme. Česta putovanja,putovanja koja ne želite, dolazak neželjenog gosta. Opterećenje više nego što to želite.
Prijatelji i porodica nude pomoć i podršku.
Vreme dobrih finansija i mogućih zanimljivih putovanja, dolazak dragog gosta, sastanak udvoje.
Vreme  napretka i druženja, sastanci,razgovori o finansijama.
Putovanje može dovesti do neobičnih emotivnih iznenadenja, susret na putu, razgovori o putovanjima, pismo, vest o nekome.
Ljubav, sastanak, dobitak u ljubavi, veselje za dete, početak nekog hobija.
Poslovni početak, novi posao, manji problemi sa zdravljem, briga o životinjama.
Sedmica iritirajućih odlaganja. Pokušajte da zadržite mir. Ljutnja neće ubrzati stvari. Predstojeći put ce proći dobro. Čuvajte se lopova.
Gubitak novca, ne pozajmljujte novac, krađa, štetno dejstvo tableta. Nije vreme za putovanja.
Pred vama je prijatna sedmica, ali ćete doživeti ljubomoru, sastanak sa dragim, harmonija u kući. Vreme napretka i prosperiteta. Budite pažljivi sa svojim zdravljem.
Pred vama je nova ljubav, poznanstvo, uspeh u školi, radost zbog brata ili sestre.
Brat ili sestra putuju, odlazak iz  doma, svađa u familiji, ogovaranja, nemir.
Ljubavni susret, sastanak, društvo, veselje, uživanje, susret sa parom koji će vas obradovati.
Iznenadni dobitak, poklon, novi početak u finansijama, preokret na bolje, radost.
Čućete skandaloznu priču o nekome koga dobro poznajete. Ne verujte u to osim ako zaista ne dobijete dokaz. Kako god, skandal će se desiti. Čuvajte se ogovoranja, jer neko seje neproverene glasine o vama. Problemi sa porodicom. Ljubomora razjeda prijatelja ili prijateljstvo.
Sastanak koji donosi razočarenje,svađa, brat ima nemire, čuvajte se požara.
Razjasniće se stvari koje su vam bile nejasne. Neočekivana vest će razjasniti nešto što vam je vrlo važno. Putovanje može dovesti do neobičnih emotivnih iznenađenja. Dobre vesti ili iznenadjenje idu prema vama.Ogovaranje neke afere moglo bi vas dovesti u nevolju.
Susret na putu, sastanak utroje, obnavljanje prijateljstva, pomirenje, sestra će uspeti.
Ne delujte bez razmišljanja, jer vam ovo nije sretna sedmica. Ljubav i novac čekaju na vas. Novi projekat se odvija dobro. Ne preuzimajte rizik i ne lažite, obe stvari vas mogu dovesti u nevolju.
Ljubav, ljubavni sastanak, razgovor o ljubavi, nova veza, novi prijatelji, uspeh u školi.
Brinuće vas nečiji emocionalni život. Vreme romansi i ljubavi. Vaš ljubavni život je u usponu usled delovanja sila koje ne možete da kontrolišete. Novac dolazi vašim putem preko nasledstva, unapređenja ili povišice na poslu.
Razgovori u domu, depresija, nemir, nezadovoljstvo, nemir koji donose drugi.
Rođenje deteta, radost, ljubavni sastanak, naći ćete nešto izgubljeno.
Dobitak na lutriji, sreća u društvu, novo društvo, čuvajte se laganja.
Neprijatna vest ili pismo. Ostanite mirni, ne budite grubi i ne gubite mir ako vam je neko učinio neku gadost. Ako zadržite mir rana će brzo zarasti.
Promenićete stav prema životu, možda zbog gubitka člana porodice.
Nemir zbog drugih, plan neće uspeti, smetnja dugih usporava uspeh, realizacija kasni,
Sedmica puna briga. Posebno zbog novca. Izbegavajte diskusije po svaku cenu. Dugovi ce vas pratiti. Dobar brak u budućnosti, ali moguće je da u njemu neće biti dece.
Razgovori o budućnosti, planiranje, uspeh u planovima, novi počeci u poslu, poznanstvo, sve je pod kontrolom. Neočekivani događaji, dobri i loši, izazivaju velike probleme u kući.
Razgovori u porodici, poznanstvo sa starijom osobom, nervoza, neočekivano ćete sresti nekog s kim ste u prošlosti bili emotivno vezani.Ovo bi moglo dovesti do uzbudljivog razvoja događaja.
Ljubavni život ce biti skup.
Tuga zbog dece ili bolesti. Budite pažljivi sa vozilima.
Želje se neće ispuniti, zatvor, usamljnost, tuga, nezadovoljstvo u domu. Zbog novca bićete u neprilici. Ako se bavite nekim zanatom, dobro će vam ići. Sportovi donose sreću u vaš život.
Veliki skup u domu, radost, pokloni, sreća sa decom, starije dete, odlazak na veselje.
Zatvoreni poslovi, tajni poslovi, uspeh u tajnim vezama, nova tajna veza, finansije dobre.
Pred vama je prilično mračna sedmica, mozda će doći i do neugodnih razgovora i rastanka.
Dugo putovanje doneće sreću. Ne odbijajte pozive na zabave, čak i kada su za to potrebni izdaci. Budite tu prijatelju kome trebate, ali ne zaboravite na svoje potrebe.
Ne preuzimajte rizike.
Nova ljubav, trudnoća, radost u igri, provodi, početak velike ljubavi. Ugodna romansa, koja će osvežiti vašu dušu. Možda je u pitanju privremena veza.
Posao će zahtevati više angažovanja nego ranije.
Predstoje vam problemi sa novcem.
Rastanak, prekid veze, prekid kontakta, razočarenje u prijatelje, gubitak prijatelja.
Nedelja koja će vam oduzeti više vremena nego što ste očekivali, ali će se to isplatiti. Među radnim kolegama dobićete kritike. Srce vam se lomi zbog braka ili veze koja se hladi.
Ljubav na prvi pogled, uspeh na svim poljima ljubavi, poklon od ljubavi, uzbudljiva nedelja, kada ćete otkriti neka svoja nova zanimanja i posetiti nova mesta. Moguća romansa s nekim s kim se družite ili s kim radite. Socijalna i finansijska sigurnost. očekujte gosta.
Ljubav će biti tajna, čežnja, sprečeno putovanje, odlaganje planova. Nedelja u kojoj ce sreća biti uz vas. Vreme prosperiteta.
Ljubav na poslu, sreća u poslu, gluma, putovanje koje menja život na bolje.
Sedmica promena, možda ćete razmišljati o selidbi ili novom poslu.Vreme napora, ali prilično povoljno. Stvari se poboljšavaju u svim aspektima vašeg života.
Ljubav sa bogatim, pamet, znanje, uspeh u planovima, radost u kući, ispunjenje želja u ljubavi.
Neko koga ste uvek smatrali prijateljem neprijatno će vas iznenaditi. Možda će vas ogovarati. Nesreće, ogovaranje, ljubomora. Moguća smrt osobe ili kućnog ljubimca.
Nova ljubav, sretan period, novi ciljevi, napredak u svakom početku. Srešćete starog prijatelja koji će tražiti od vas pomoć. Ne obećavajte više nego što možete pomoći. Problemi se rešavaju sami od sebe. Sredina sedmice donosi sreću.
Finansijski uspeh, uspeh u poslovima, aktivnsti koje donose napredak, rešenje postojećih problema. Neočekivan i zbunjujući poklon. Nastojte da ne izgledate suviše iznenadjeni.
Ugodan društveni život.
Sretno putovanje i zanimljivo druženje. Veze dobro idu. Ponuda za brak sa dobrim partnerom. Dobićete koristan poklon.
Idealna ljubav, lepi planovi, uspeh kojem se niste nadali, velika sreća u svemu. Društveni život bi mogao biti uzbudljiv. U potpunosti učestvujte u svemu što se događa oko vas. Sreća i harmonija u ljubavi. Uspešno putovanje. Sredinom sedmice, čuvajte se bolesti.
Tajna ljubav, ljubavni trogao će se raspasti, otkrivene laži, samoća posle burnih perioda.
Briga može potrajati, ali strpljenjem i mudrošću stvar se može zadovojavajuće rešiti.
Gubitak u pitanjima finansija.
Ljubav u daljini, putovanje u daljinu zbog ljubavnog susreta, vesti iz daljine donose uspeh.

Pobeda u svakom pogledu,uspeh koje se dugo čekalo, radost u životnim preokretima.
Pred vama je krajnje sretna sedmica u kojoj će novac stići iz neočekivanog izvora. Vreme neočekivane sreće. Poslovi sa zemljom su profitabilni.
   
 
<<vrh strane  
© 1985.-2014. Atelje Astral.
Sva prava zadržana, zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.